Έξαλλος ο Σαμαράς με τον Μπαλτάκο για το βίντεο με τον Κασιδιάρη: Έφυγες, τώρα

15:32 2/4/2014 - Πηγή: KoolNews

«Παγωμάρα» επικρατεί στην κυβέρνηση από το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε και δείχνει τον Τάκη Μπαλτάκο να έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα, να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη στο οποίο αποδέχεται πως η κυβέρνηση δεν είχε κανένα στοιχείο για τις διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και έβαλε φωτιά στα θεμέλια της κυβέρνησης,

ωστόσο οι πρώτες αντιδράσεις ήταν «παγωμένες» και παρασκηνιακές. Καμμία δημόσια δήλωση, παρά μόνο πράξεις. Έτσι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έδωσε εντολή να μεταβεί ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου όπως όλα δείχνουν να του ανακοινώσει την παύση του από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr από το κυβερνητικό στρατόπεδο, ο κ. Μπαλτάκος, βλέποντας πώς έχει η κατάσταση «προλαβαίνει» προλαβαίνει τον Αντώνη Σαμαρά και μεταβαίνει το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανακοινώσει την παραίτησή του.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου λένε πως ο πρωθυπουργός είναι εξοργισμένος με τα έκανε και είπε ο κ. Μπαλτάκος καθώς «αγγίζουν» όχι μόνο την κυβέρνηση και την στρατηγική που έχει ακολουθήσει με την Χρυσή Αυγή, αλλά και τον ίδιο. Εκτός αυτού, ο πρωθυπουργός, αισθάνεται και προδομένος καθώς διατηρεί με τον Τάκη Μπαλτάκο, χρόνια και στενή φιλία, η οποία πήγαινε χέρι-χέρι με την πολιτική τους εξέλιξη.

Το βίντεο ανέβηκε προφανώς από Χρυσαυγίτες σε ρωσικό ιστότοπο, και ήδη οι διάλογοι όλο ύβρεις κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα