Έβγαλε μία σέλφι δείχνοντας την κοιλιά της και έγινε viral! [εικόνα]

Το όνομά της Μαρ Οτρίζ. Είναι το νέο αστέρι του ριάλιτι “Big Women, Big Love” και επηρέασε τα social media όταν δημοσίευσε μία σέλφι φωτογραφία στην οποία δείχνει την γυμνή κοιλιά της. Η Μαρ δηλώνει περήφανη για τις καμπύλες της και τις δείχνει με καμάρι. Αυτή η φωτογραφία στην οποία δείχνει

την κοιλιά της ενώ φοράει ένα μαύρο κολλάν και ένα κοντό πουκάμισο το αποδεκνύει.

“Κάποιος μου είπε ότι θα πρέπει να χάσω βάρος. Και εγώ του απάντησα, Αλήθεια; έτσι νομίζεις; Όπως ένα χάμπουργκερ, πίτσα, και πατάτες τηγανητές κάθε μέρα;” έγραψε μαζί με την σέλφι της θέλοντας να πει πως το μέγεθος δεν μετράει: μεγάλο ή μικρό αγαπάει το κορμί της.

“Δεν με ενδιαφέρει να χω γραμμωμένους κοιλιακούς ή να τρώω σαλάτα κάθε μέρα. Πιστεύω πως πρέπει κάποιες μέρες να τρώω πιο υγιεινά για να αποκτήσω μία καλή ισορροπία αλλά αν αποφασίσω να χάσω βάρος αυτό θα πρέπει να είναι μία προσωπική μου επιλογή και δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο περισσότερο από εμένα” δήλωσε.

Η φωτογραφία αγαπήθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου και κέρδισε πάνω από 100.000 likes.

Τα σχόλια ωστόσο ήταν μοιρασμένα. Ενώ υπήρχαν πολλοί που την συνεχάρησαν που έδειξε με περηφάνεια το κορμί της υπήρξαν και πολλοί που της άσκησαν κριτική τονίζοντας ότι η καλή φυσική κατάσταση σημαίνει καλύτερη υγεία.

Η Οτρίζ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό PIX11 όπου εξήγησε τους λόγους που ανέβασε την φωτογραφία: “ 'Οταν ξεντυνόμουν και ετοιμαζόμουν να φορέσω τις μπιτζάμες μου, κοίταξα την εικόνα μου στον καθρέφτη και ένιωσα όμορφη. Έτσι αυθόρμητα έβγαλα μία σέλφι φωτογραφία. Ένιωσα σέξι ως γυναίκα και θέλησα να μοιραστώ την φωτογραφία χωρίς να χω ιδέα τι θα επακολουθήσει” δήλωσε ενώ ξεκαθάρισε πως είναι απολύτως υγιής.

The post Έβγαλε μία σέλφι δείχνοντας την κοιλιά της και έγινε viral! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα