Έτοιμα τα εντάλματα σύλληψης για Γερμενή, Μπούκουρα, Ηλιόπουλο

Σοβαρό πρόβλημα με τη δικαιοσύνη αναμένεται να αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Γερμενής, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος, καθώς δικαστικές πηγές αναφέρουν πως είναι έτοιμα και τα εντάλματα σύλληψης γι’ αυτούς.

Και αν γεννάται το ερώτημα, γιατί οι τρεις βουλευτές δεν συμπεριλήφθηκαν στις πρώτες διώξεις, η απάντηση είναι πως στη δικαιοσύνη πιστεύουν πως είχαν χρόνο, μιας και η εγκληματική δράση

της οργάνωσης είχε λάβει τέλος, μετά τον κυκεώνα αποκαλύψεων.

Έτσι, οι ανακριτές κ.κ. Γεωργουλέας και Παπακώστας θεωρούν πως μετά τις πρόσθετες καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι σημειωτέον προσήλθαν αυτοβούλως ενώπιόν τους, έχουν αρκετά στοιχεία για να «δέσουν» τις κατηγορίες εναντίον και των τριών βουλευτών.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το διαβιβαστικό που έχουν αποστείλει οι ανακριτές στη Βουλή για την άρση της ασυλίας των εν λόγω βουλευτών, βάσει του οποίου οι τρεις αναμένεται να διωχθούν όχι μόνο με βάση το άρθρο 187 του Π.Κ. αλλά και με βάση το άρθρο 134, το οποίο αναφέρεται στην κατάλυση του πολιτεύματος, ένα αδίκημα, το οποίο εφόσον στοιχειοθετηθεί, επισείει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα