«Ερυθρόλευκος» ο Μπενίτες – Μπήκαν οι υπογραφές

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες. Ο Παραγουανός επιθετικός βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο νεαρός φορ βρίσκεται στην Ελλάδα από το περασμένο Σάββατο. Αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός.

Στις

δηλώσεις που έκανε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δίνει ο σύλλογος και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία σημαντική διοργάνωση όπου ο καθένας θα πρέπει να δείξει τι αξίζει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Απευθυνόμενος στον κόσμο του συλλόγου έστειλε το μήνυμά του: «Έρχομαι για να βοηθήσω όσο μπορώ, να δείξω ότι είμαι ένας πολύ ικανός επιθετικός και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

The post «Ερυθρόλευκος» ο Μπενίτες – Μπήκαν οι υπογραφές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα