Έρευνες στο Λιμενικό για σχέσεις ανώτατων αξιωματικών με τη Χρυσή Αυγή

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος διεξάγει έρευνες για τυχόν διασυνδέσεις στελεχών του Λιμενικού με την Χρυσή Αυγή.

Οι έρευνες που ξεκίνησαν από εντολές της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας προσπαθούν να βρουν στοιχεία που να συνδέουν μέλη του Λιμενικού - κυρίως ανώτατων αξιωματικών.

Ο υπουργός Ναυτιλίας κασι Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε επί του θέματος πως προς το παρόν υπάρχουν μόνο συγκεχυμένες

πληροφορίες και εικασίες-καταγγελίες.

«Έχουμε ένα Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων που εξετάζει πολλές και διάφορες καταγγελίες. Είμαστε, παρ' όλα αυτά σε εγρήγορση για να δούμε αν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις αξιοποίησης είτε του στελεχιακού μας δυναμικού, είτε ακόμα περισσότερο του εξοπλισμού μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία τέτοια ένδειξη και καμία τέτοια πληροφόρηση. Υπάρχει μια διαδικασία διαρκούς ελέγχου και αυτό δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται τώρα. Είναι ένας διαρκής έλεγχος που γινόταν ανέκαθεν, σε σχέση με καταγγελίες ή υποψίες που υπάρχουν γύρω από στελέχη του Λιμενικού Σώματος»

Keywords
Τυχαία Θέματα