Ερείπιο η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ – Χριστούγεννα με τον Τιμ Μπάρτον για χάρη των παιδιών [εικόνες]

Μπορεί ο χωρισμός τους να ξάφνιασε το Χόλιγουντ, όμως οι ίδιοι με την αξιοπρεπέστατη στάση τους είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν χαμηλό προφίλ για χάρη των παιδιών τους. Παρότι ο χωρισμός έχει επιβεβαιωθεί ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός πέρασαν οικογενειακά Χριστούγεννα και εθεάθησαν τα Χριστούγεννα να κάνουν τις βόλτες τους στους δρόμους του Λονδίνου.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε και την παραμονή

των Χριστουγέννων, μόνη της, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και όλοι έκαναν λόγο για μια καταρρακωμένη γυναίκα. Η Ελένα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο για τον χωρισμό της μετά από 13 ολόκληρα χρόνια σχέσης, όσο και για τις φήμες περί απιστίας του Τιμ Μπάρτον σε βάρος της. Η αλήθεια δεν έχει γίνει γνωστή, όμως τα σενάρια στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια είναι πολλά. Κάποιοι μιλούν για άσχημη συμπεριφορά του Μπάρτον και κάποια άλλοι για... κρίση ηλικίας του σκηνοθέτη που κούρασε την ηθοποιό.

Σε κάθε περίπτωση, οι δυο τους επέλεξαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα οικογενειακά, καθώς δε θέλουν ο 11χρονος Μπίλι Ρέι και η 6χρονη Νελ να βιώσουν άσχημα τον χωρισμό των γονιών τους.

Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και Τιμ Μπάρτον δεν παντρεύτηκαν ποτέ, όμως υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάματος. Λέτε να υπάρξει επανασύνδεση; Εμείς πάντως πολύ θα χαιρόμασταν.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ερείπιο η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ – Χριστούγεννα με τον Τιμ Μπάρτον για χάρη των παιδιών [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα