Επιστροφή, λογοτεχνία, μουσική και μια όμορφη Flat Track κατάσταση

Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν κυκλοφορούσε το «Shoot me», το δεύτερο του μυθιστόρημα. Ήταν η ίδια περίοδος, που παράλληλα αποφάσιζε να αφήσει την Ελλάδα και να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του πλανήτη - στην Αυστραλία. Αφού είδα τα καγκουρό, έκανε χιλιόμετρα με τη μηχανή του, μετά από 365 απουσίας ο Λουκάς Μέξης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Αυτή τη φορά κουβαλώντας στις αποσκευές του το 3ο του βιβλίο -και το πρώτο στα Αγγλικά- με τίτλο «Flat Track».

Και έτσι αποφάσισε να το γιορτάσει (τόσο την

επιστροφή του, όσο και τη νέα του κυκλοφορία) με ένα πάρτι στο Six D.O.G.S., την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Εκεί όπου θα παρουσιάσει το «Flat Track» - μια νουβέλα που πραγματεύεται την ενηλικίωση ενός αγοριού μέσα από τους αγώνες flat track σε οβάλ πίστες,που εμπνέεται από τους θρύλους των δεκαετιών '60 και '70 που κράτησαν το πνεύμα των αγώνων μοτοσυκλέτας ζωντανό ως τις μέρες μας.

Φυσικά, μετά την παρουσίαση, θα ακουλουθίσει summer party, με τους K. Bola, George Nika, Zisi Zade, Stam & Veli να καταλαμβάνουν τα decks του Six D.O.G.S.

Keywords
Τυχαία Θέματα