Επιστρατεύει τη Σμαράγδα Καρύδη το Mega

19:18 8/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει εδώ και μερικές εβδομάδες στο κανάλι της Μεσογείων για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, όπου σκοπεύει να κάνει τη δική του ρελάνς με ένα σωρό καινούρια προγράμματα. Έτσι, μετά τις δύο νέες σειρές, «Το Κάτω Παρτάλι» και την ελληνική εκδοχή του Modern Family, έχουν στα σκαριά εκπομπή με τη Σμαράγδα Καρύδη να είναι έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση για παρουσίαση της.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στο Zappit,

στο μεγάλο κανάλι είναι έτοιμοι για γερό μπάσιμο από το τέλος του μήνα που η τηλεοπτική σεζόν θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Εκτός λοιπόν από τις δύο σειρές, περιμένει το Just The Two Of Us, ένα σατιρικό σόου με τον Κρατερό Κατσούλη και το Δημήτρη Μακαλιά και μια εκπομπή με ειδήσεις και παιχνίδια γύρω από τον κόσμο της show biz και του life style, στην οποία συμμετέχουν και διαγωνίζονται επώνυμοι.

Η εν λόγω εκπομπή θα είναι βραδινή ενώ ο Γρηγόρης Μελάς επικαλείται πηγές του λέγοντας πως η πρόταση έχει γίνει στη Σμαράγα Καρύδη για την παρουσίαση της, με την ηθοποιό να είναι αρκετά θετική και να έχει μπει σε διαδικασία δοκιμαστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα