Επιμένουν οι Ρομά: Την Μαρία μάς την έδωσαν Βούλγαροι, αφήστε μας ελεύθερους

Κατά την απολογία του ο Αθίγγανος ο οποίος παρουσιάστηκε ως πατέρας της μικρής Μαρίας, ισχυρίστηκε ότι το παιδί ανήκει σε Βουλγάρα Ρομά η οποία παρέδωσε τη μικρή μαζί με το φίλο της σε αυτόν και τη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα ο 39χρονος, ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος για να τηλεφωνήσει στο ζευγάρι Βουλγάτων οι οποίοι, όπως υποστηρίζει ζουν στην Ελλάδα, ενώ ακόμα ζήτησε από τις αρχές να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο τόσο του ίδιου όσο και της συντρόφου του για να εντοπισθούν οι πραγματικοί γονείς

του παιδιού.

Ο φερόμενος «πατέρας» του παιδιού δήλωσε ότι η σύζυγός του τον πίεσε να δεχθεί το παιδί από τους Βούλγαρους Ρομά καθώς οι ίδιοι είχαν ήδη πέντε παιδιά. Όπως σημειώνεται, το ζευγάρι των Αθίγγανων έχει διαφορετικούς δικηγόρους παρόλα αυτά οι μαρτυρίες τους ταυτίζονται καθώς και οι δύο υποστηρίζουν ότι οι πραγματικοί γονείς του παιδιού είναι Ρομά από τη Βουλγαρία που ζουν στην Ελλάδα.

Σε βάρος του ζευγαριού έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση. Επίσης έπειτα από εντολή εισαγγελέα μετά τις απολογίες τους, θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους προκειμένου να γίνει ευκολότερη η επιχείρηση εντοπισμού της ταυτότητας της μικρής Μαρίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα