Επιμένει να τουιτάρει… εκατομμύρια ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ

Στηρίζει την επένδυση των... 300 εκατ. δολαρίων που έκανε στο twitter o δισεκατομμυριούχος Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ, τονίζοντας πως δεν προτίθεται να πουλήσει τις μετοχές του.

Σε συνέντευξή του στο Reuters o πρίγκιπας επισημαίνει πως η αρχική δημόσια εγγραφή (IPO) της εταιρείας αναμένεται να ταράξει την αγορά αργότερα μέσα στο 2013 ή στις αρχές του 2014. «Είναι σαφές ότι η ταχύτητα που κινείται,

δείχνει ότι θα έπρεπε η αρχική δημόσια εγγραφή να γίνει νωρίτερα παρά αργότερα. Πιστεύω ότι θα συμβεί είτε φέτος ή στις αρχές του επόμενου έτους», δήλωσε ο Αλουαλίντ στο Reuters σε τηλεφωνική συνέντευξή του την Κυριακή

Ο ανιψιός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα, είναι ιδιοκτήτης της διεθνούς επενδυτικής επιχείρησης Kingdom, μέσω της οποίας επένδυσε στον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα τέλη του 2011 .

«Το Twitter είναι μια πολύ στρατηγική επένδυση για μας. Πιστεύουμε ότι μόλις τώρα αρχίζει να αγγίζει την επιφάνεια, για αυτό και έχουμε επενδύσει 300 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία. Με 300 εκατομμύρια πελάτες που έχουν και μισό δισεκατομμύριο tweets την ημέρα, το δυναμικό ανάπτυξης του Twitter είναι τεράστιο», πρόσθεσε ο Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα