Επίδοξος ληστής έβγαλε αυτοκίνητο από την πορεία του, γλίστρησε και τις «έφαγε» με φτυάρι! [εικόνες & βίντεο]

19:43 4/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Άνδρας στη Ρωσία επιτέθηκε σε ένα διπλανό αμάξι με μαχαίρι για να ληστέψει τον οδηγό. Η προσπάθεια του απέτυχε καθώς γλίστρησε και έπεσε ενώ τελικά έφαγε και ξύλο με ένα φτυάρι.

Η σκηνή που θυμίζει το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto συνέβη στην Ρωσία όταν ένας άνδρας με αυτοκίνητο πλησίασε κάποιον άλλο που βρισκόταν στο δρόμο και τον έσπρωχνε με αποτέλεσμα να βγει το αυτοκίνητο από την πορεία του.

Στη

συνέχεια ο επίδοξος ληστής βγήκε από το αυτοκίνητο και επιχείρησε να ληστέψει τον οδηγό με ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο. Τελικά ο ίδιος ανέβηκε στην οροφή και γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος ενώ το θύμα πήρε ένα φτυάρι και τον βάρεσε μερικές φορές στο κεφάλι.

Το απίστευτο περιστατικό βιντεοσκόπησε ένας άνθρωπος που είδε το περιστατικό και το ανέβασε στο YouTube.

Στην αρχή φαίνεται ο ληστής να προσπαθεί να σταματήσει το μαύρο τζιπ στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Ρωσία χωρίς να τα καταφέρει. Η καταδίωξη συνεχίζεται για αρκετά μέτρα μέχρι που οι δυο τους φθάνουν σε μία βιομηχανική περιοχή και ο ληστής καταφέρνει να βγάλει το τζιπ από την πορεία του και να βρεθεί εκτός δρόμου.

Ο ληστής κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πάει προς το τζιπ,, ανεβαίνει στην οροφή και τελικά γλιστράει. Το θύμα παίρνει το φτυάρι και του δίνει μερικές στο κεφάλι. Στο τέλος ο ληστής κατευθύνεται στο αυτοκίνητο του και αποχωρεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα