Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Πάνο Κοκκινόπουλο και 10η Εντολή

Η σειρά που ο κόσμος λάτρεψε τόσο κατά την πρώτη της προβολή της από τον ALPHA από το 2004 έως το 2007, όσο και από της ασταμάτητες επαναλήψεις επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποφάσισε να χαρίσει στο κοινό του τον 4ο κύκλο της 10ης Εντολής δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της προβολή. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και με το παραπάνω.

Το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε ένα από τα σκληρότερα επεισόδια που είδαμε ποτέ δια χειρός Κοκκινόπουλου. Η πρεμιέρα αποδείχθηκε συγκλονιστική με το πρώτο επεισόδιο

να πραγματεύεται ένα από τα σκοτεινότερα θέματα, αυτό του τράφικινγκ. Άνθρωποι της νύχτας, κορίτσια που πωλούνται ως ωμό κρέας, πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας και μαγαζιά-βιτρίνες ήταν αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο. Η πρεμιέρα του 4ου κύκλου της 10ης εντολής σημείωσε 22,1%, τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 27% στο δυναμικό κοινό.

Η Λένα Παπαληγούρα έχει εξελιχθεί στη νέα μούσα του Πάνου Κοκκινόπουλου και το βράδυ της Τετάρτης καταλάβαμε πολύ καλά το γιατί. Στην πρεμιέρα είδαμε επίσης τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αργύρη Ξάφη, Σοφία Γεωργοβασίλη, Σίσσυ Τουμάση, Ρομάνα Λόμπατς, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Αντώνη Κρόμπα, Ανδρέα Βούλγαρη, Γιώργο Αρμένη και πολλούς ακόμα. Ο Κοκκινόπουλος εμμένει στους ίδιους «εγγυημένους» συνεργάτες χρόνια τώρα, ωστόσο δε διστάζει να δώσει ευκαιρίες και σε ανερχόμενους ηθοποιούς.

Το δίδυμο Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή εξακολουθεί να αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τον σκηνοθέτη, ενώ στα νέα επεισόδια θα δούμε ηθοποιούς που «έχτισαν» τον «Κόκκινο Κύκλο», τις τρεις πρώτες σεζόν της «10ης Εντολής» αλλά και τον «Τρίτο Νόμο».

Στο επόμενο επεισόδιο τη σκυτάλη παίρνουν η Παναγιώτα Βλαντή, ο Στέλιος Μάινας και ο Όμηρος Πουλάκης. Αναμένουμε λοιπόν.

The post Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Πάνο Κοκκινόπουλο και 10η Εντολή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα