Η Κιμ Καρντάσιαν βαριέται τις δημόσιες τουαλέτες και… τα κάνει πάνω της

Την έχουμε συνηθίσει σε καυτές πόζες που αφήνουν όλα τα σημεία του σώματος τους σε κοινή θέα. Κάθε της φωτογραφία κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό. Μετά τη δήλωση που έκανε σε γνωστό περιοδικό όμως περί της πιοο αηδιαστικής της συνήθειας, θα την δείτε με άλλο μάτι.

Η πληθωρική celebrity, ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχτηκε πως «τα κάνει πάνω της». Χωρίς κανέναν δισταγμό, το αποκάλυψε σε συνέντευξη στο περιοδικό Love και συνέχισε δίνοντας μας όλες τις λεπτομέρειες.

Φοράει λέει ένα ειδικό εσώρουχο, που λέγεται Spanx που είναι σαν

κορσεδάκι, σε χρώμα nude, δηλαδή στο χρώμα του δέρματος σφιχτό για καλύπτει τυχόν ατέλειες του κορμιού και επειδή δε θέλει να πηγαίνει σε δημόσιες τουαλέτες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο εσώρουχο είναι πολύ σφιχτό, προτιμά να… τα κάνει επάνω της. «Τα κάνω πάντα πάνω στο Spanx μου», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, δεν ένοιωσε καμία ντροπή για αυτήν της την δήλωση, καθώς συνέχισε την εξομολόγηση λέγοντας πως και η αδελφή της Κόρτνεϊ κάνει ακριβώς το ίδιο. Περιέγραψε μάλιστα και περιστατικό σε πάρτι στο Μαϊάμι που οι αδελφές Καρντάσιαν τα κάνανε πάνω τους και .. το χάρηκαν κιόλας!

Δείτε την Κιμ να φορά το ειδικό αυτό εσώρουχο στο ToraTora.gr

The post Η Κιμ Καρντάσιαν βαριέται τις δημόσιες τουαλέτες και… τα κάνει πάνω της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα