Εκτός από παιδεραστής και νεκρόφιλος, ο Τζίμι Σάβιλ ήταν και βιαστής

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ που φέρεται να είχε βιάσει πάνω από 1.000 παιδιά ενώ ήταν και νεκρόφιλος, βρετανικό δικηγορικό γραφείο αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε βιάσει μαζί με φίλο του ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρώην DJ Ρέι Τέρετ, είχε βιάσει κατά την περίοδο 1963-1964 μαζί με τον παρουσιαστή του BBC το 15χρονο κορίτσι. Ο Guardian

αποκάλυψε επίσης ότι στα πλαίσια της δίκης του Τέρετ και άλλων δύο κατηγορουμένων για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, οι ένορκοι είχαν ενημερωθεί πως «θα αναφερόταν συχνά το όνομα του Σάβιλ» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο 72χρονος σήμερα DJ μαζί με τον Γουίλιαμ Χάρπερ και τον Άλαν Λέτζερ κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών την περίοδο 1961-1964 αλλά οι τρεις τους δηλώνουν αθώοι. Ο Τέρετ παρόλα αυτά κατηγορείται για το βιασμό 18 κοριτσιών, εκ των οποίων εκείνον του 15χρονου κοριτσιού που σημειώθηκε ανάμεσα στο 1963 και το 1964 και πραγματοποιήθηκε μαζί με τον Σάβιλ.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Τέρετ είχε γνωρίσει την 15χρονη σε μία ντίσκο και στη συνέχεια την μετέφερε σε διαμέρισμα του Μάντσεστερ όπου περίμενε ο Τζίμι Σαβίλ. «Δε μπορούσε να το πιστέψει όταν είδε τον Τζίμι Σάβιλ, που ήταν διάσημος και δεν έβλεπε την ώρα να το πει στους φίλους της», εξήγησε ο εισαγγελέας.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως είπε, ο Σάβιλ έβαλε τα χέρια του στη φούστα της, την κατέβασε και την έριξε στο κρεβάτι, όπου τη βίασε, ενώ στη συνέχεια, τη βίασε και ο Τέρετ και αφού ικανοποίησε τις ορέξεις του της είπε: «Θα έπρεπε να μας ευχαριστείς». Ο εισαγγελέας δήλωσε πως οι δύο άνδρες εκμεταλλεύονταν την αναγνωρισιμότητά τους για να αποπλανούν κορίτσια.

The post Εκτός από παιδεραστής και νεκρόφιλος, ο Τζίμι Σάβιλ ήταν και βιαστής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα