Είναι πλέον επίσημο: Διαζύγιο για Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ – Η ανακοίνωση του ζευγαριού

12:58 1/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες που ήθελαν τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Γκάρνερ να χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ίδιοι επίσημα, μια μέρα μετά τη συμπλήρωση δέκα χρόνων έγγαμου βίου!

«Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, πήραμε την δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο! Προχωράμε, συνεχίζοντας να τρέφουμε αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας προς τον άλλον, καθώς και την δέσμευση ότι θα μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά μας, των οποίων την ιδιωτικότητα σας καλούμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρες! Αυτό

θα είναι και το μόνο σχόλιο που πρόκειται να κάνουμε γι’ αυτό το προσωπικό οικογενειακό ζήτημα», καταλήγει η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Να σημειώσουμε ότι ο 42χρονος Άφλεκ και η 43χρονη Γκάρνερ έχουν τρία παιδιά: Την 9χρονη Βάϊολετ, την 6χρονη Σεραφίνα, και τον 3 ετών Σάμουελ.

Το ζευγάρι περνούσε δύσκολα τον τελευταίο καιρό, αφού εκτός από τις φήμες απιστίας του Μπεν και εθισμού του στον τζόγο, το ζευγάρι έκανε θεραπεία σε ειδικούς συμβούλους για χρόνια.

Το ζευγάρι πρόσεξε ώστε αυτή η μέρα της ανακοίνωσης, η χθεσινή, να βρει τα παιδιά σε καλοκαιρινές διακοπές και εκτός σχολείου, ώστε να αποφύγουν τουλάχιστον τα σχόλια που θα έρχονταν από εκεί. Τα tabloids μιλούν για τέλος εποχής στα «αμερικάνικα κοσμικά νέα»...

Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2001 στα γυρίσματα του «Pearl Harbor» και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Είναι πλέον επίσημο: Διαζύγιο για Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ – Η ανακοίνωση του ζευγαριού appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα