Είναι παντού η Τζέσικα Σαστέιν – Έτοιμη για Επικίνδυνες Αποστολές και άλλα 6 πρότζεκτ

Την ώρα που οι Επικίνδυνες Αποστολές πάνε για πέμπτη συνέχεια, με τους Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ και Πόλα Πάτον να είναι σε θέση ετοιμότητας, η Τζέσικα Σαστέιν ακούγεται έντονα για ρόλο έκπληξη δίπλα στον Κρουζ, την ώρα που ασχολείται με άλλα 6 πρότζεκτ ταυτόχρονα.

Όπως αναφέρει το Cinemag.gr η Σαστέιν έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την ταινία «Έλινορ Ρίγκμπι» που θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ

των Καννών, έχει τη διασκευή της Λιβ Ούλμαν για τη «Δεσποινίδα Τζούλια» του Αυγούστου Στρίνγμπεργκ, το «A Most Violent Year» του Τζέι Σι Τσάντορ («Όλα Χάθηκαν») μαζί με τους Όσκαρ Άιζακ και Ντάνιελ Ογιελόβο, αλλά και το «Interstellar» που γυρίζει ο Κρις Νόλαν μαζί με Μάθιου ΜακΚόναχι και Αν Χάθαγουεϊ.

Παράλληλα, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα αναλάβει το ρόλο της Μέριλιν στο Blonde και βρίσκεται σε γυρίσματα για το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Πως θα τα προλάβει όλα αυτά δεν ξέρουμε, αλλά μία θέση στο πλάι του Ίθαν Χαντ είναι άκρως δελεαστική για την Σαστέιν. Μάλιστα, αυτή ίσως είναι η φαρμακερή για την Τζέσικα και τον Κρουζ, οι οποίοι θα συνεργάζονταν και στο Oblivion, αλλά η πρόταση της Μπίγκελοου για το Zero Dark Thirty δεν τελεσφόρησε την σύμπραξη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα