Τρέμουν μακελειό στο ΟΑΚΑ

Σε φρούριο έχει μετατραπεί το ΟΑΚΑ προκειμένου να καταφέρει η ΕΛ.ΑΣ να αποτρέψει εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ήδη πάντως ξεκίνησαν τα πρώτα παρατράγουδα εκτός γηπέδου με την διπλή επίθεση που δέχτηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ δύο πούλμαν με οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά σε Νέα

Κρήνη και Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν κυριολεκτικά απόβαση στην πρωτεύουσα για τον αποψινό τελικό αφού καταφθάνουν στην Αθήνα περίπου 350 πούλμαν με φίλους της ομάδας που ξεκίνησαν τα ξημερώματα από τα Μάλγαρα.

Αυτό που πονοκεφαλιάζει ήδη τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι πολλά πούλμαν βρίσκονται ήδη στα διόδια των Αφιδνών ενώ οι πόρτες του γηπέδου έχει προγραμματιστεί να ανοίξουν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στις 4 το απόγευμα.

Εκτροπή της κυκλοφορίας στις Αφίδνες

Εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω των δεκάδων πούλμαν, με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που μεταβαίνουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλου ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Παναθηναϊκό.

Τα πούλμαν ελέγχονται στα διόδια από την Αστυνομία ανά είκοσι, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά οχημάτων.

Στα διόδια έχουν ήδη παραταχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία σύσκεψη αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. και των διοργανωτών του τελικού με στόχο να ανοίξουν νωρίτερα οι πύλες του ΟΑΚΑ.

Στο γήπεδο έχουν πάρει από νωρίς θέση εκατοντάδες αστυνομικοί, περιπολικά αλλά και τα ειδικά σκυλιά της αστυνομίας ενώ ήδη άρχισε και η από αέρος επόπτευση του χώρου από τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είναι πρωτοφανή αφού στο γήπεδο αναμένεταθι αν βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί μετά τους φόβους για το ραντεβού… θανάτου που δίνουν μέσω Facebook και Twitter οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αυτούς του ΠΑΟΚ που κατέβουν κατά χιλιάδες στην Αθήνα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

Ακόμη, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα… ραντεβού για ξύλο καθώς και τις σχεδιαζόμενες ενέδρες για να… κλείσουν οι λογαριασμοί που έμειναν… ανοικτοί από τον πρόσφατο ημιτελικό της Τούμπας, που έφερε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα