Έδεσαν χειροπόδαρα επιβάτη επειδή ήθελε να καπνίσει κατά τη διάρκεια της πτήσης [εικόνα]

16:58 2/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Έδεσαν χειροπόδαρα έναν 54χρονο επιβάτη αεροπλάνου επειδή προσπάθησε πολλές φορές να ανάψει τσιγάρο κατά τη διάρκεια της πτήσης.Κατά τη διάρκεια της πτήσης της Emirates Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Σιγκαπούρη – Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας, ο 54χρονος Γερμανός επιβάτης, Ματίας Ζόργκ δεν υπάκουσε στις οδηγίες του πληρώματος και προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο πολλές φορές.

Το προσωπικό του αεροπλάνου ζήτησε από τον Ματίας να σταματήσει καθώς είχε προσπαθήσει να ανάψει τσιγάρο

κατά την διάρκεια της 7,5 ωρών πτήσης. Ο 54χρονος άνδρας δεν υπάκουσε και έγινε βίαιος με αποτέλεσμα να τον δέσουν χειροπόδαρα μέχρι να φθάσουν στο προορισμό τους.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο μετά τα χαράματα στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν και η αστυνομία βρισκόταν ήδη στο σημείο προκειμένου να συλλάβει τον Γερμανό επιβάτη. Στο δικαστήριο, ο Ματίας Ζόργκ αντιμετώπισε κατηγορίες για επίθεση κατά του πληρώματος, κάπνισμα στο αεροπλάνο όπως επίσης και παρεμπόδιση του προσωπικού να εκτελέσει τα καθήκοντα του.

Οι επιβάτες του αεροπλάνου δεν έχασαν την ευκαιρία και απαθανάτισαν τον δεμένο Ματίας Ζόργκ μέσα στο αεροπλάνο ενώ βρίσκονταν το πλήρωμα γύρω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα