Δύτες με κινητικά προβλήματα χορεύουν αρμονικά στα νερά του Σουνίου [βίντεο]

Τα νερά της θάλασσας έχουν μαγικές ιδιότητες. Όχι κατ' επίφαση ή καθ΄υπερβολή. Κυριολεκτικά. Για παράδειγμα στη θάλασσα είσαι λιγότερο βαρύς απ΄ότι έξω από το νερό. Αλλά και ψυχολογικά το νερό σε κάνει να ξεπερνάς κάθε πρόβλημα και τον ίδιο σου τον εαυτό αρκετές φορές.

Κάπως έτσι συνέβη και με 40 δύτες στο ακρωτήριο του Σουνίου, με τους περισσότερους εξ αυτών να αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

40 άτομα με πιστοποιημένο έγγραφο ότι είναι δύτες μαζεύτηκαν στο ακρωτήριο του Σουνίου και έστησαν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ιδιαίτερο γιατί είχαν το

βαρίδι της φιάλης και της στολής, αλλά και γιατί τουλάχιστον οι 25 από αυτούς είναι άτομα με κινητικά προβλήματα και διαφορετικό βαθμό «αναπηρίας». (Πόσο άσχημη αυτή η λέξη...;) Τι ήταν το ιδιαίτερο; Ότι βούτηξαν στα 16 μέτρα βάθος και έκαναν ένα ομαδικό χορευτικό κάτω από το νερό.

Όχι όλοι. Οι 14 από αυτούς. Οι υπόλοιποι που δεν ήταν δύτες μπορούσαν να δουν την παράσταση τους κολυμπώντας στην επιφάνεια από πάνω τους, ενώ υπήρχε και οθόνη που είχε στηθεί για να το δουν οι εκτός νερού. Αυτό το χορευτικό θα προβληθεί σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία.

The post Δύτες με κινητικά προβλήματα χορεύουν αρμονικά στα νερά του Σουνίου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύτες, Σουνίου [βίντεο],dytes, souniou [vinteo]