Δύσκολες στιγμές για την Ρίτα Γουίλσον: Διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή

Η Ρίτα Γουίλσον διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της αφού πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή.

Η 58χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτεια της στο περιοδικό People λέγοντας πως είναι «ευλογημένη» επειδή οι αγαπημένοι της και ο σύζυγος της την στηρίζουν. Ευχαρίστησε τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της και τους γιατρούς που της έσωσαν τη ζωή.

«Έκανα ένα διάλειμμα από το Fish

in the Dark προκειμένου να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα υγείας. Την προηγούμενη εβδομάδα, με τον άνδρα, την οικογένεια και τους φίλους μου στο πλευρό μου, έκανα διπλή μαστεκτομή μετά από προτροπή του γιατρού που διέγνωσε καρκίνωμα. Αυτή τη στιγμή αναρρώνω. Γιατί; Επειδή διαγνώστηκε πρόσφατα και οι γιατροί μου ήταν εξαιρετικοί».

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς διαγνώσθηκε με καρκίνο μετά από μαστογραφία ρουτίνας που έκανε πριν από λίγο καιρό. Οι γιατροί βλέποντας κάτι ύποπτο της συνέστησαν να κάνει βιοψία και τελικά διαπιστώθηκε πως έχει λοβώδες καρκίνωμα.

«Τότε ένας φίλος μου συνέστησε να πάρω και μία δεύτερη γνώμη. Ο άλλος παθολόγος μου είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δύο παθολόγοι μου είπαν πως έχω λοβώδες καρκίνωμα». Η διάγνωση είχε σαν αποτέλεσμα η Ρίτα να μπει στο νοσοκομείο και να κάνει εν τέλει διπλή μαστεκτομή.

«Μοιράζομαι αυτή την εμπειρία με όλους προκειμένου να καταλάβουν ότι μία δεύτερη γνώμη σε ιατρικά ζητήματα πρέπει να υπάρχει πάντοτε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν πάρεις δύο γνώμες. Η έγκυρη διάγνωση είναι το κλειδί», είπε η Ρίτα και συνέχισε: «Προσωπικά νιώθω ευλογημένη. Με στήριξε ο σύζυγος μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου ενώ οι γιατροί μου έσωσαν τη ζωή. Κάθε μέρα που περνά νιώθω και καλύτερα. Ανυπομονώ να είμαι ξανά υγιής» για να καταλήξει: «Ελπίζω η ιστορία μου να δώσει κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους, να τους δείξει πως μία δεύτερη γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη και να εμπιστεύονται το ένστικτο τους όταν κάτι φαίνεται πως δεν πάει καλά».

The post Δύσκολες στιγμές για την Ρίτα Γουίλσον: Διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα