Δύο πρόσωπα «κλειδιά» καταθέτουν για την Άννυ – «Εγώ την αγαπούσα περισσότερο απ’ όλους», λέει ο Νικολάι

Δύο πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της μικρής Άννυ καταθέτουν τη Δευτέρα ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας. Πρόκειται για τον 70χρονο που φιλοξενούσε στο σπίτι του την 25χρονη μητέρα της μικρής και για την μητέρα του παιδοκτόνου «Σάββα», στο σπίτι της οποίας έμενε η 4χρονη, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το τραγικό τέλος.

Ο 70χρονος κατηγορείται ότι επιβεβαίωσε ψευδώς στις Αρχές τον αρχικό ισχυρισμό της μητέρας της 4χρονης Άννυ πως είχε αφήσει την κόρη της σε μια φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος», προσερχόμενος στο ανακριτικό

γραφείο, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας και η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού.

Την ίδια ώρα, ο 27χρονος παιδοκτόνος μεταφέρεται από τις Φυλακές της Κέρκυρας στην Αθήνα, προκειμένου να δικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η μεταγωγή του στην Αθήνα θα γίνει με τα ίδια δρακόντεια μέτρα κάτω από τα οποία οδηγήθηκε στις φυλακές Κερκύρας, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το πού θα κρατηθεί.

Ο μυστηριώδης ρόλος του «Νίκι»

Οι προφυλακισμένοι γονείς της μικρής προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες για την τραγική κατάληξη της υπόθεσης και στον Νικολάι ή Νίκι, ο οποίος με τη μαρτυρία του φέρεται να βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η ανακρίτρια που χειρίζεται τον φάκελο του φρικτού εγκλήματος αναμένεται να καλέσει, στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, τον Βούλγαρο φίλο του δολοφόνου για να καταθέσει εκ νέου όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία.

Ο ίδιος ο Νίκι, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση λέγοντας πως έχει πει στην αστυνομία, όλη την αλήθεια. Την Κυριακή, σε τηλεφωνική συνέντευξη του στην τηλεόραση του Alpha, δήλωσε ότι «εγώ αγαπούσα το παιδί περισσότερο απ’ όλους», ενώ διέψευσε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ ότι ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει στις αρχές το μυστικό. «Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, δεν ξέρω γιατί το λέει, εκείνη ήταν στη Γερμανία», είπε.

Μιλώντας εξάλλου στο «Mega», ο συνήγορος υπεράσπισης του «Σάββα» ισχυρίστηκε ότι τις προσεχείς ημέρες θα αποκαλυφθούν νέα στοιχεία για την υπόθεση. «Θα δείτε στην πορεία των ημερών ποια θα είναι η θέση του. Μένει να αποσαφηνιστούν πάρα πολλά σημεία αυτής της υπόθεσης», υποστήριξε.

The post Δύο πρόσωπα «κλειδιά» καταθέτουν για την Άννυ – «Εγώ την αγαπούσα περισσότερο απ’ όλους», λέει ο Νικολάι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα