Νίκος Παρασκευόπουλος: Τον Σεπτέμβριο σε νέα αίθουσα στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής

Η κατασκευή νέας αίθουσας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει ήδη δρομολογηθεί και θα είναι έτοιμη στις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των φορέων του δήμου Κορυδαλλού.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής διεξάγεται σε αίθουσα των γυναικείων

φυλακών Κορυδαλλού και έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων από τοπικούς φορείς, δικηγόρους αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν την εν λόγω δίκη. Μετά τη σημερινή συνάντηση, ο κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι αναγνωρίζει τη οξύτητα των προβλημάτων που δημιουργούνται, τόσο εντός της αίθουσας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Για το λόγο αυτό ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί κατασκευή νέας αίθουσας η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι στο Εφετείο Αθηνών.

Πάντως, ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η μεταφορά της δίκης σε άλλη αίθουσα θα γίνει εφόσον η διευθύνουσα (πρόεδρος της δίκης) ζητήσει άλλη αίθουσα και προσθέτει ότι είναι έτοιμος να φροντίσει για τη σχετική μετάθεση, καθώς και για την οποιαδήποτε άλλη εφικτή λύση στο μεσοδιάστημα.

The post Νίκος Παρασκευόπουλος: Τον Σεπτέμβριο σε νέα αίθουσα στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα