Δούρου: Δεν θυμάμαι τα χαστούκια του Κασιδιάρη στην Κανέλλη, ούτε το νερό σε εμένα

Σε κατάσταση... άρνησης βρίσκεται η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, όσον αφορά το «μαύρο» πρωινό όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, της έριξε νερό και χαστούκισε στην συνέχεια την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Όπως

αναφέρει ο Βηματοδότης, η Ρένα Δούρου όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε όταν ο κ. Τσίπρας την αποκάλεσε μετά το επεισόδιο με το νερό «μανάρι μου», είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα. Απέφευγα πάντα να μιλήσω. Αλλωστε σας είπα ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Τώρα μ' αυτό θα ασχολούμαστε; Αλλα είναι τώρα τα προβλήματα...».

«Έχουν περάσει δύο χρόνια, δεν θυμάμαι τι έγινε και δεν θέλω να θυμάμαι» έλεγε η κυρία Δούρου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφήσει το γεγονός να περάσει υποδεικνύοντας πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα προς συζήτηση αυτήν την στιγμή στην πολιτική ατζέντα.

Από την άλλη όμως η υποψήφια για τις ευρωεκλογές με την Ελιά κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θέλησε να μιλήσει λέγοντας: «Ε, δεν πέσαμε και από τα σύννεφα μαθαίνοντας την αντίδραση του κ. Τσίπρα όταν ο κ. Κασιδιάρης χαστούκιζε την κυρία Κανέλλη και ακούγοντας την κυρία Κανέλλη να χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα τσογλάν boy. Εμείς εδώ και καιρό λέγαμε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εκτσογλανίσει την κοινωνία. Θέλει να δείξει ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αξία, κανένα όριο. Αυτές είναι οι ρίζες του εκφασισμού. Γελούσε όταν ένας φασίστας χτυπούσε μια βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου» είπε η κυρία Αλ Σάλεχ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα