Ο γιος του πιλότου του Boeing ξεσπά: Δεν συνέτριψε ο πατέρας μου το αεροπλάνο

Τη σιωπή του σπάει το πρώτο μέλος της οικογένειας του πιλότου του μοιραίου Boeing που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 08 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και είχε προορισμό το Πεκίνο.

Ο γιος του πιλότου Ζάχαρι Αχμαντ Σαχ, ανοίζει τα χαρτια του και απαντά σε όλες τις φήμες και τις κατηγορίες προ το πρόσωπο του πατέρα του, ενώ αναφέρει πως δεν πιστεύει καν το σενάριο πως οι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου

είναι νεκροί μέχρι να δει πειστήρια και «φυσικές αποδείξεις». Φυσικά, αρνείται τις κατηγορίες πως ο 59χρονος πατέρας του σκοπίμως συνέτριψε το αεροπλάνο στον Ινδικό Ωκεανό, λέγοντας: «Πιστέψτε με τον ξέρω καλύτερα, δεν το έκανε εκείνος».

Ο Αχμάντ Σεθ Ζαχαρί με την αδελφή του, Ασάχ Ζαχαρί (αριστερά), και τη μητέρα τους, Φαϊζάχ Χανουμ Μουσταφά (δεξιά)

Από την άλλη πλευρά, οι έρευνες έχουν μειωθεί την έρευνά τους και βασικά υπαίτιος της τραγωδίας είναι ο πιλότος, ενώ όλες οι αναφορές αποκλείουν την πιθανότητα μηχανικής βλάβης ή αεροπειρατείας. Ενώ δημοσίευμα των Times αναφέρει πως παρόλες τις φήμες και τις υποψίες 59χρονος πιλότος έχει υποστηριχθεί από την οικογένειά του και τους φίλους του. Βέβαια, η σύζυγός του, Χανούμ Μουσταφά, και τα υπόλοιπα παιδιά της Αχμάντ ιντρισ και Αϊσαχ - που ζει στην Μελβούρνη - δεν έχουν μιλήσει στα Μέσα από την ημέρα που το μοιραίο Boeing εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, υψηλόβαθμος αξιωματούχος ανέφερε στην USA Today ότι η οικογένεια είναι εκείνη που πρέπει να εξετασθεί με την ελπίδα τα μέλη της να ρίξουν κάποιο φως σχετικά με την τραγωδία, ενώ ένας φίλος του πιλότου ήδη αποκάλυψε ότι είχε πάθει σοκ με την απόφαση της συζύγου του α φύγει από το σπίτι και ότι ουσιαστικά δεν είχε μυαλό για να πετάξει.

Ο πιλότος με την οικογένειά του

Την ίδια ώρα οι εναέριες σαρώσεις της νότιας Ινδίας για τον Ινδικό Ωκεανό και τα συντρίμμια του αεροσκάφους ανεστάλησαν, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Όμως, πέντε πλοία θα παραμείνουνστην περιοχή και θα συνεχίσουν με την πρώτη ευκαιρία τις έρευνες στο σημείο που οι δορυφορικές εικόνες της 23ης Μαρτίου, έδειξαν 122 αντικείμενα να επιπλέουν στην περιοχή πάνω από 2.000 χιλιόμετρα ανοικτά της δυτικής ακτής της Αυστραλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα