Δούκισσα Νομικού: «Δεν είμαι και η Αφροδίτη της Μήλου – Η πιο ωραία Ελληνίδα ήταν η Αλίκη»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην εφημερίδα Real για την «ταμπέλα» της ως η πιο όμορφη Ελληνίδα και είπε ότι προτιμά να λένε για εκείνη ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί, παρά ότι είναι όμορφη.

Τόνισε επίσης ότι οι τίτλοι είναι μια μεγάλη παγίδα. Η ομορφιά όμως οδηγεί στην αγάπη, τονίζει. Αυτή την ομορφιά θέλει που απαλύνει τα πράγματα και όχι αυτή που δημιουργεί αναβρασμό.

Δεν

φοβάσαι την οµορφιά σου;

«Γιατί; Θα ’πρεπε»;

Γιατί η οµορφιά σκοτώνει...

«Σιγά τα αίµατα, καλέ... Μου αρέσει η οµορφιά. Μας κάνει καλούς. Η οµορφιά οδηγεί στην αγάπη. Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να βλέπει έναν όµορφο άντρα; Και σε ποιον άντρα δεν αρέσει να βλέπει µια όµορφη γυναίκα; ∆εν µου αρέσει η οµορφιά που δηµιουργεί αναβρασµό. Μου αρέσει η οµορφιά που απαλαίνει τα πράγµατα».

Πολλοί λένε πως είσαι η πιο ωραία Ελληνίδα. Άλλοι -όπως εγώ- το γράφουν κιόλας. Τι σηµαίνει για σένα αυτό;

«Δεν το εισπράττω. Δεν πίνω από τέτοια βρύση νερό. Με χαροποιεί, αλλά δεν το πιστεύω. Θα µου άρεσε περισσότερο να µου λένε πως είµαι ένα καλό παιδί. Η πιο ωραία Ελληνίδα... Αυτός ο τίτλος είναι απατηλός. ∆εν είµαι η Αφροδίτη της Μήλου. Ούτε η ∆ούκισσα του Κεντ. Μια απλή κοπέλα είµαι, που απεχθάνοµαι τους τίτλους. Είναι παγίδα».

Όσο για το ποια είναι η ωραιότερη Ελληνίδα κατά τη γνώμη της, η Δούκισσα Νομικού είπε πως αναμφισβήτητα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν ένα χαρούµενο, ολοζώντανο πλάσµα. Αυτή γλύκαινε την καθηµερινότητα των Ελλήνων. Ήταν χάρµα ιδέσθαι η Αλίκη. Η Αλίκη µας έδειχνε ότι η ζωή πρέπει να είναι κάπως σαν την ίδια».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Δούκισσα Νομικού: «Δεν είμαι και η Αφροδίτη της Μήλου – Η πιο ωραία Ελληνίδα ήταν η Αλίκη» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα