Πανικός στη Βοστόνη – Νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη διάρκεια του μαραθωνίου!

Εκρήξεις σημειώθηκαν στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης τη Δευτέρα. Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης 2 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 22 έχουν τραυματιστεί!

UPDATE: Η στιγμή της έκρηξης και το χάος που επικράτησε. Δείτε το βίντεο

UPDATE:Ανάμεσα στους δρομείς υπήρχαν και Έλληνες, που είναι καλά στην υγεία τους. Ο Έλληνας γενικός πρόξενος στη Βοστώνη, Ηλίας Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ανέφερε πως οι αμερικανικές αρχές και η αστυνομία ανησυχούν ενώ σημείωσε πως έχει αποκλειστεί

η περιοχή του συμβάντος. «Δεν προκύπτει ότι υπάρχει Έλληνας στους τραυματίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου» δήλωσε.

UPDATE: Ο Τζο Μπάιντεν έκανε λόγο για βομβιστικές εκρήξεις στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αμερικανική αντιπροεδρεία: «Οι προσευχές μας απευθύνονται στους ανθρώπους στη Βοστόνη που τραυματίστηκαν από τις βομβιστικές εκρήξεις”.

UPDATE: Ο δρομέας Τζον Ουνάο κλαίει τη στιγμή που βρίσκει τους φίλους του, τη στιγμή που βρίσκει τους φίλους του, μετά τις εκρήξεις στον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστόνης.

UPDATE: Σύμφωνα με την αστυνομία της Βοστόνης, σημειώθηκε και τρίτη έκρηξη στη βιβλιοθήκη Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

UPDATE: Οι αρχές έχουν εντοπίσει ύποπτο, ο οποίος αυτή τη στιγμή φρουρείται σε νοσοκομείο της Βοστόνης με πληγές από τα θραύσματα.

UPDATE: Συναγερμός στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, μετά τις δύο βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη. Αξιωματούχος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε πως οι Αρχές αποφάσισαν αμέσως μετά τις δύο εκρήξεις να εντείνει τα μέτρα ασφαλείας σε ευαίσθητα σημεία της πόλης και ξενοδοχεία.

UPDATE: Πηγή της Αστυνομίας δηλώνει στη New York Post ότι υπάρχουν 12 νεκροί!

UPDATE: Το βίντεο της δεύτερης έκρηξης

UPDATE: Πως έδρασαν οι βομβιστές – Το σχεδιάγραμμα και το χρονικό των εκρήξεων

UPDATE: Δύο ακόμα εκρηκτικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν και εξουδετερώθηκαν, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας.

UPDATE: Τρίτη έκρηξη στη Βοστόνη. Προκλήθηκε από την αστυνομία όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα.

UPDATE: Θεατές μεταφέρονται στο ιατρικό κιόσκι που είχε στηθεί για τους αθλητές, ενώ τουλάχιστον 12 είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Τα ρεπορτάζ λένε ότι 4 τραυματίες βρίσκονται στην εντατική του γενικού νοσοκομείου της Μασαχουσέτης.

UPDATE: «Υπάρχουν πολλοί τραυματίες» δήλωσε ένας δρομέας στο Associated Press. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων, οι δρομείς και οι διοργανωτές του αγώνα έκλαιγαν, ενώ δεκάδες θεατές μεταφερόταν αιμόφυρτοι για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δες το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης!

Μπες εδώ για συνεχόμενη ενημέρωση.

Δες τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από τους δρόμους της Βοστόνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα