Η σεζόν ξεκινάει – Οδηγός για στυλάτους γαμπρούς

Υπάρχουν πάντα κάποιοι ευαίσθητοι, ρομαντικοί και με άγνοια κινδύνου άνδρες, που σύντομα θα κάνουν το τελευταίο τους πάρτι, θα πιουν σαν να μην υπάρχει αύριο-γιατί, όντως, δεν θα υπάρχει. Σε αυτή τη συνομοταξία που ονομάζεται “μέλλοντες γαμπροί” θα αναφερθούμε, δίνοντας τους κάποιες συμβουλές στυλ, για την ημέρα του γάμου τους.

Ώμοι: Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι ώμοι του σακακιού. Οι βάτες ανήκουν εδώ και πολλά χρόνια εξ ολοκλήρου στα σακάκια του Μάικλ Τζάκσον, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί

κατά την αγορά. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για την επιλογή του σακακιού είναι οι ώμοι του να ταιριάζουν με τους δικούς σου. Για να μην ακούσετε ατάκες περί γιγαντόσωμου μακαρίτη.

Μήκος: Για να καταλάβετε ποιο είναι το ιδανικό μανίκι για το σακάκι σας, κατεβάστε τα χέρια. Αν τα μανίκια ξεπερνάνε τα κόκκαλα της γροθιάς, τότε θα πρέπει να ζητήσετε το ίδιο νούμερο με πιο κοντά μανίκια.

Πλάτη και στήθος: Θα πρέπει να έχετε «αέρα» στις συγκεκριμένες περιοχές, όταν κουμπώνετε το σακάκι. Τόσο, που να μπορείτε άνετα να ρίξετε την πρώτη μπουνιά.

Στομάχι: Τοποθετήστε τη γροθιά σας ανάμεσα στο στομάχι και στο κουμπί του σακακιού. Αν εφαρμόζει και υπάρχει και άλλος χώρος, τότε ζητήστε ένα νούμερο μικρότερο.

Μανίκια πουκαμίσου: Θα πρέπει να είναι ένα δάχτυλο πιο μακριά από αυτό του σακακιού.

Πουκάμισο: Από τη στιγμή που μιλάμε για επίσημο ένδυμα, καλό θα ήταν το πουκάμισο που θα επιλέξετε να κρύβει τα κουμπιά.

Παπιγιόν: Το κλειδί είναι η αναλογία του παπιγιόν σε σχέση με τον γιακά του πουκαμίσου ή του πέτου του σακακιού.

Παπούτσια: Ξεκινάμε από το βασικό. Θα πρέπει να είναι λουστρίνια. Και όχι με τετράγωνη μύτη, εκτός και αν είστε κάποιου είδους ρομπότ.

Keywords
Τυχαία Θέματα