Δίνει Κάμπελ για Ρομπέρτο η Άρσεναλ σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα «τράμπα» είναι στα σκαριά σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ. Από χθες βρίσκεται στο προσκήνιο μια είδηση, που αναφέρει ότι ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Οσπίνα, επιθυμεί να αποχωρήσει βλέποντας ότι είναι νούμερο 2 επιλογή πίσω από τον Τσεχ και η Άρσεναλ αναζητεί τον αντικαταστάτη του και τον έχει εντοπίσει στο πρόσωπο του Ρομπέρτο.

Σήμερα, το θέμα πάει ένα βήμα παραπέρα: βρετανικά ΜΜΕ

υποστηρίζουν ότι η Άρσεναλ προσφέρει στον Ολυμπιακό έναν παλιό γνώριμο, τον Τζόελ Κάμπελ, προκειμένου να πάρει τον Ρομπέρτο.

Παράλληλα, το Sky Italia με σημερινό του δημοσίευμα κάνει γνωστό πως η Παλέρμο προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Κάμπελ.

Μένει να δούμε αφενός αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα και αφετέρου αν ενδιαφέρεται ο ίδιος ο Ρομπέρτο να πάει σε μια μεγάλη ομάδα και ένα πρωτάθλημα κατά πολύ ανώτερο από το ελληνικό μεν, αλλά για να είναι πιθανότατα στη σκιά του Πετρ Τσεχ, ή αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, που του έδωσε την δυνατότητα να φτάσει σε τοπ επίπεδο, να παίρνει τίτλους στην Ελλάδα και να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League.

The post Δίνει Κάμπελ για Ρομπέρτο η Άρσεναλ σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα