Διαθεσιμότητα για 1.618 υπαλλήλους – Απόλυση για όλους όσους έχουν πλαστά δικαιολογητικά

14:19 5/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε καθεστώς κινητικότητας θα μπουν 1.618 εργαζόμενοι της Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αφού είναι έτοιμο το σχέδιο του υπουργείου.

Από την πλευρά του ο κος Γεωργιάδης δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση για τους εργαζομένους του ΕΣΥ, με εξαίρεση όσους έχουν καταθέσει πλαστά δικαιολογητικά ή για όσους εκκρεμούν σε βάρος του πειθαρχικά παραπτώματα.

Κατά

την ανακοίνωση του σχεδίου κινητικότητας που θα αφορά το υπουργείο υγείας στην παρούσα φάση, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως από το καθεστώς κινητικότητας εξαιρούνται οι μόνιμοι γιατροί του ΕΣΥ, ενώ ανέφερε πως θα υπάρξει κινητικότητα και στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και ποια θα είναι τα νοσοκομεία τα οποία ενοποιούνται ή αλλάζουν μορφή, όπως:

Την Πολυκλινική ΑθηνώνΤο Νοσοκομείο ΠατησίωνΤο Αμαλία ΦλέμινγκΤο ΣπηλιοπούλειοΤο Αγία ΒαρβάραΤο Αφροδίσιων ΝοσημάτωνΤο Ειδικών ΠαθήσεωνΤο Νοσοκομείο ΠαναγίαΤο Ινστιτούτο Νοσημάτων Θώρακος

Ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι κινήσεις στα νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα εξεταστούν και οι αλλαγές χρήσης σε νοσοκομεία της περιφέρειας.

Τέλος, αύριο θα ανακοινωθεί κοινή υπουργική απόφαση με τα κριτήρια αξιολόγησης των εργαζομένων ενώ η κινητικότητα θα ξεκινήσει στις 31/8 και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 16/9.

Keywords
Τυχαία Θέματα