Δένδιας: Είμαι τρομερά συγκλονισμένος- Θα απομονώσουμε τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

Η Πολιτεία δεν θα μείνει απαθής δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Νίκος Δένδιας, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από τα ακροδεξιά τάγματα εφόδου.

Παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές στα άρθρα 187 του ποινικού κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης και 185 περί του τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας.

«Δεν θα ανεχθούμε πράξεις και συμπεριφορές που υπονομεύουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα» συμπλήρωσε ο Νίκος Δένδιας, προσθέτοντας ότι αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των καταστάσεων ανέβαλε

το ταξίδι που είχε προγραμματίσει αυτή την εβδομάδα στη Ρώμη και την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του.

Τέλος απηύθυνε έκκληση σε όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις και τους απλούς συμπολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον«να συναποφασίσουμε οριστικά ότι δεν θα αποδεχθούμε πράξεις και πρακτικές που υπονομεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα, να συμφωνήσουμε σε ένα πλαίσιο κοινά αποδεκτής πολιτικής συμπεριφοράς, να σταθούμε όλοι μαζί απέναντι στην ιστορία μας ..», σχολίασε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα