Δεν τρώει το παιδί σας; Μητέρα βρήκε τη «μαγική» λύση και σαρώνει στο Instagram [εικόνες]

H Λαλέ Μομεντί από την Μελβούρνη της Αυστραλίας ετοιμάζει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό για τον γιο της κάθε μέρα. Αλλά όπως όλες οι μαμάδες θέλει να ναι σίγουρη ότι το βλαστάρι της θα φάει καλά και θα πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά που χρειάζεται.

Με αυτό το κίνητρο και επιστρατεύοντας όλη της την δημιουργικότητα η Μομεντι δημιουργεί πεντανόστιμα θρεπτικά πιάτα με την μορφή των αγαπημένων κινουμένων σχεδίων του παιδιού της και ανεβάζει φωτογραφίες τους στο Instagram προκαλώντας μεγάλη

αίσθηση.

Το πιάτο με τον Σίμπα από τον Βασιλιά των λιονταριών έγινε με φακές, ρύζι ολικής άλεσης, κολοκυθάκια και τορτίγια. Τα διάσημα μίνιονς είναι επίσης μέρος της γευστικής παράστασης. Έγιναν με τα αυγά, αγγούρι, μήλο, καρότο, παντζάρι, και χυμό μανταρινιού.

Όπως αποκάλυψε η ευρηματική μητέρα μιλώντας στην ιστοσελίδα BuzzFeed, το παιδί της είναι πολύ ιδιότροπο με το φαγητό. Έτσι για να καταφέρει να το ταϊσει και να διασκεδάσει παράλληλα δημιουργεί εικόνες από τις κούκλες στα πιάτα. Αυτό το τρισδιάστατο πιάτο των Monsters έγινε με ένα αχλάδι, τυρί, φράουλες, βατόμουρα, και μπισκότα.

Το λαχταριστό πιάτο με τον Σρεκ έγινε με Nutella, ακτινίδια, μπανάνες, και τα μήλα. Όσο για τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη και τον φίλο του Πάτρικ; Δημιουργήθηκαν από αυγό, ζαμπόν, τυρί, φρούτα, και τορτίγια σιταριού.

Σας φαίνεται… βουνό; Η Μομεντί εξηγεί ότι της παίρνει από 20 ως 35 λεπτά για να ετοιμάσει το κάθε πιάτο. Αν μπορεί εκείνη, εσείς γιατί όχι;

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Δεν τρώει το παιδί σας; Μητέρα βρήκε τη «μαγική» λύση και σαρώνει στο Instagram [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα