Ήταν ατύχημα ο θάνατος της Νταϊάνα; – Νέα στοιχεία στο φως

Ήταν περίπου πριν από 16 χρόνια όταν η Μερσέντες στην οποία επέβαινε η πριγκίπισσα Νταϊάνα συγκρούστηκε στο Ποντ ντε λα Αλμά στο Παρίσι για να οδηγηθούν στον θάνατο η πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς και ο οδηγός Χένρι Πολ με τον συνεπιβάτη Ντόντι Αλ Φαγιέντ. Ήταν όμως ένα απλό ατύχημα ή όχι;

Από τότε έχουν εμφανιστεί πάρα πολλές συνωμοσίες για το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση. Πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια η άποψη ότι για τον θάνατο της Νταϊάνα ευθύνεται ο πρώην σκοπευτής της Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας.

Αν και από όλες τις κατευθύνσεις ακούγονται

υπαινιγμοί για την εγκυρότητα των όσων λέγονται σχετικά με ην ανάμειξη του ελεύθερου σκοπευτή στην δολοφονία της πριγκίπισσας, έρευνες διεξάγονται για να διερευνηθεί όλη η αλήθεια της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης.

Η Σκότλαντ Γιαρντ υποστηρίζει πως όσα ακούγονται για ανάμειξη του γνωστού «Στρατιώτη Ν» στην υπόθεση δεν είναι κάτι παραπάνω από ανοησίες.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τις συνομιλίες του «Στρατιώτη Ν» εκείνη την εποχή, υπήρχε πράγματι μία πρόθεση να δολοφονηθεί η πριγκίπισσα. Οι αποδείξεις όμως ότι συνέβη πράγματι αυτό είναι ισχνές.

Ο «Στρατιώτης» βρέθηκε να έχει στην κατοχή του το όπλο το οποίο θα έστρεφε εναντίον της πριγκίπισσας, σε μία άλλη υπόθεση δολοφονίας για την οποία συνελήφθη. Παράλληλα, έγινε πρόσφατα γνωστό πως ο «επίδοξος» δολοφόνος είχε ομολογήσει στη γυναίκα του λεπτομέρειες για τον θάνατο της Νταϊάνα.

Τα συγγενικά πρόσωπα των δύο άλλων εμπλεκομένων πλην της Νταϊάνα, θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο συνωμοσίας και ελπίζουν στην ανάδειξη στοιχείων για να φωτιστεί αυτή η σκοτεινή πλευρά της υπόθεσης.

Από την βασιλική οικογένεια καθώς και από τον πρίγκιπα Χάρι και γιο της εκλιπούσης, δεν αναμένεται να κάνει κάποια δήλωση για τη νέα τροπή της πολύκροτης υπόθεσης.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα δοθεί νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση του θανάτου της συμπαθούς πριγκίπισσας ή αν το μυστήριο θα παραμείνει ως έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα