Δεν λέει να πάρει ανάσα η Όλγα Τρέμη! Σταθερά πρώτη η Μαρία Χούκλη

Μία δυνατή ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει το μεγάλο κανάλι με την Όλγα Τρέμη να αναλαμβάνει και πάλι δράση εν όψει εκλογών και το Νίκο Ευαγγελάτο να στέκεται στο πλευρό της. Αν και η πρώτη μέρα έδωσε στο Mega την πρωτιά, φαίνεται ότι η Μαρία Χούκλη και ο Ant1 έχουν δημιουργήσει μία δυνατή σχέση με το κοινό τους.

Η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1

κατάφερε από την δεύτερη κιόλας μέρα να σκαρφαλώσει και πάλι στην πρώτη θέση με το 20,8% του τηλεοπτικού κοινού (στο σύνολο) να την προτιμά. Το Mega, αντίστοιχα, «κλείδωσε» στο 16,1%. Στο εμπορικό κοινό η AGB κατέγραψε χαμηλά ποσοστά για την Όλγα Τρέμη καθώς συγκέντρωσε το 10,1% ενώ το δελτίο του Αnt1 έκανε 17,8%.

Όσον αφορά στις μετρήσεις της Τετάρτης, η Μαρία Χούκλη κράτησε την πρωτιά στον ΑΝΤ1 τερματίζοντας 22,2% στο σύνολο και 18,3% στο εμπορικό κοινό. Την ίδια ώρα η Όλγα Τρέμη σημείωσε 18,1% στο σύνολο και 12,2% στο εμπορικό κοινό.

Στα ίδια επίπεδα περίπου κινήθηκε η τηλεθέαση και την Πέμπτη. Ο Ant1 έφτασε το 22,3% στο γενικό σύνολο και το 17,7% στο κοινό 15-44 ενώ η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος στο μεγάλο κανάλι σημείωσαν 17,2% στο γενικό και 13,9% στο δυναμικό.

The post Δεν λέει να πάρει ανάσα η Όλγα Τρέμη! Σταθερά πρώτη η Μαρία Χούκλη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα