Δεν φθάνει ποτέ στον «πάτο»: Η Μάιλι Σάιρους τραγουδάει με ένα πέος και ποζάρει τόπλες [εικόνες]

Η Μάιλι Σάιρους καθημερινά γδύνεται και δείχνει τα καμώματα της στο Instagram. Επίσης κάθε φορά που ανεβαίνει στην σκηνή κρατάει και ένα ομοίωμα πέους.

Έτσι έκανε και για άλλη μία φορά. Ενώ κανείς θα έλεγε ότι έφθασε στον πάτο με την προηγούμενη εμφάνιση της όπου είχε ένα πλαστικό πέος στη μύτη της, η Μάιλι απέδειξε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Αυτή την φορά ανέβασε φωτογραφία από συναυλία της, σαν περήφανη που είναι γι αυτά που κάνει, στην οποία απεικονίζεται να κρατάει στο χέρι της ένα μεγάλο ομοίωμα πέους και να τραγουδάει.

Και επειδή στην σκηνή ήταν ντυμένη, αποφάσισε ότι έπρεπε να δημοσιεύσει στο Instagram ακόμα μία φωτογραφία. Έβγαλε την μπλούζα της, έπιασε το στήθος της και πόζαρε με μαυρισμένα μάτια θυμίζοντας ζόμπι. Και παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες της, η ίδια συνεχίζει να ακολουθεί το μότο της: «οποιαδήποτε διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση».

The post Δεν φθάνει ποτέ στον «πάτο»: Η Μάιλι Σάιρους τραγουδάει με ένα πέος και ποζάρει τόπλες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα