“Δεν είμαι κυβερνηστής”

Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη χείμαρρο στην ΕΤ και μίλησε για όλα.

«Δεν είμαι κυβερνηστής» δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση». Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, Μαριλένας Κατσίμη, για τα όρια ανάμεσα στην ελπίδα και τον λαϊκισμό και για αυτούς που τον χαρακτηρίζουν έτσι, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε πως δεν τον απασχολούν όσα λέγονται.

«Ο καθένας μπορεί να λέει στον άλλο ότι θέλει. Αν νομίζουν πως είναι αυτό,

αυτό. Το σίγουρο είναι πως δεν είμαι κυβερνηστής.» και συνέχισε διευκρινίζοντας πως «Τα κανάλια θέλουν να έχεις μια κατεύθυνση. Όλοι οι άνθρωποι, δημοσιογράφοι κυρίως, θέλουν να έχουν μια φόρμα, αν ξεφύγεις και δεν λες αυτά τα οποία θέλουν και δεν είσαι εντός γραμμής, τότε το σύστημα ενημερώνεται σε πέντε λεπτά…» Γι’ αυτό το λόγο και ο ίδιος, μιας και δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα «τερατώδη θέματα», όπως τα αποκαλεί, «τα οποία θα μπορούσαν να ανατινάξουν στον αέρα καταστάσεις.»

Στη συνέχεια η συζήτηση κατευθύνθηκε στις εκλογές και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, αλλά και τα επεισόδια που εξελίσσονται την προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε πως «Ένας γέρος άνθρωπος τον βλέπει σαν σεκιουριτά… Υπάρχει απόλυτη μοναξιά. Όποιος σηκώσει ένα τηλέφωνο και απαντήσει, ακόμα και το delivery της πίτσας να πει ότι κατεβαίνει στις εκλογές, θα πάρει ψήφους. Μπορεί να βγει και δεύτερο κόμμα.»

Αναφορά έγινε, επίσης, στην παράστασή του με τίτλο «Sorry… I’m Greek» με την οποία περιοδεύει στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα μετά την προβολή ενός μικρού αποσπάσματος από την παράσταση που δόθηκε στην Γερμανία, ο ίδιος είπε «Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία και την εύχομαι σε κάθε άνθρωπο του χώρου.» Μίλησε, ακόμη, για τους Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας, ιδιαίτερα τους νέους, και το πώς τον περίμεναν για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, ξανατονίζοντας πως αυτό που έζησα δεν υπήρχε, ήταν σαν να έβγαινε έξω από αυτό, όταν παρακολουθούσε τις βιντεοσκοπημένες παραστάσεις. Τέλος, έγινε λόγος για κάποια επεισόδια που δημιουργήθηκαν στην προβολή της παράστασης στη Γερμανία, εξ’ αιτίας των έντονων αναφορών στην Angela Merkel και για την αλλαγή της συμπεριφοράς των Γερμανών απέναντι στους Έλληνες μετά την κρίση.

Ψυχραιμία, αντικειμενικότητα και διωγμό του φόβου συνέστησε, κλείνοντας τη συνέντευξη, ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα