«Δεν διώξαμε εμείς τη ΔΗΜΑΡ, μόνη της έφυγε» – Ο Κεδίκογλου απαντά στις… προτάσεις της Ντόρας

Απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις της βουλευτή επικρατείας, Ντόρας Μπακογιάννη, αποφάσισε να δώσει σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σιμος Κεδίκογλου. Η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε πως οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές είναι μικρή πλειοψηφία μπροστά στο μέγεθος προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ τονίζει ότι θα ήταν σωστή πολιτική κίνηση να πάρει πρωτοβουλία ο κ. Σαμαράς να αυξηθεί η πλειοψηφία με την εισχώρηση της ΔΗΜΑΡ

και πάλι στην συγκυβέρνηση.

Σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου προς απάντηση στα λεγόμενα της πρώην υπουργού σχολίασε: «Δεν την έδιωξε κανείς από την κυβέρνηση, μόνη της έφυγε».

Ακόμη σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στο θέμα των πλειστηριασμών, ενώ δεσμεύτηκε πως θα προστατευθεί με κάθε τρόπο η πρώτη κατοικία όσων ελληνικών νοικοκυριών η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές και πάγιες υποχρεώσεις της εποχής και φυσικά όσων έχουν υποστεί μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αλλά και των ανέργων. Τέλος ο κ. Κεδίκογλου, τόνισε για ακόμη μια φορά πως δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα