Δεν αλλάζει γνώμη ο Μάρδας: Πρόσφυγες-επενδυτές υπάρχουν

11:16 3/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο Δημήτρης Μάδρας επανέρχεται στο πολυσυζητημένο ζήτημα των επενδυτών - προσφύγων και υπερασπίζεται τα όσα έχει ήδη δηλώσει, επικαλούμενος σχετική έρευνα που έχει γίνει.

Παρά τη σφοδρή κριτική που δέχτηκε ο κ. Μάρδας δεν κάνει ούτε βήμα πίσω, τονίζοντας πως η σχετική πρόταση έχει δοθεί στους αρμόδιους υπουργούς, οι οποίοι και τη μελετούν.

«Επιμένουμε γιατί η γνώση μας από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αυξηθεί πάρα πολύ με ένα σύνολο πληροφοριών που έχουμε συγκεντρώσει», δηλώνει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στο Mega.

Ο

υφυπουργός επικαλέστηκε ένα δημοσίευμα εφημερίδας στις 25 Μαρτίου το οποίο «αναφερόταν σε έναν τέτοιο συγκεκριμένο κόσμο ο οποίος ασχολείται με τα θέματα της ναυτιλίας και εξέφρασε ενδιαφέρον αγοράς πλοίων ή οτιδήποτε άλλων έχει σχέση με τη ναυσιπλοΐα».

Τόνισε μάλιστα πως η πληροφόρηση αυτή δεν προέρχεται από τον Τύπο, αλλά από έρευνα που έχει γίνει και έχει σχέση με τη διεθνή πρακτική.

Ο κ. Μάρδας διευκρίνισε πως δεν αναφερόταν σε πλούσιους πρόσφυγες στην Ειδομένη και τον Πειραιά, ωστόσο όπως σημειώνει με βεβαιότητα «υπάρχουν πλούσιοι πρόσφυγες στο σύνολο των Σύρων που έρχονται στη χώρα μας ως πρόσφυγες».

The post Δεν αλλάζει γνώμη ο Μάρδας: Πρόσφυγες-επενδυτές υπάρχουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα