Ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με την ταινία «Ο Νοτιάς» – Η πολυαναμενόμενη συμπαραγωγή του OTE TV

Μία ακόμα μεγάλη ελληνική παραγωγή, σε συμπαραγωγή OTE TV και διανομή Feelgood σε συνεργασία με τη Rosebud 21, ετοιμάζεται να βγει στις αθηναϊκές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου κι έπειτα να προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA, σε πρώτη μετάδοση μέσα στο 2016.

Ο Τάσος Μπουλμέτης, μετά την τεράστια επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με

την ταινία «Ο Νοτιάς», μιας γλυκόπικρης κωμωδίας με φόντο την Ελλάδα του 60’,70’ και 80’.

Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος Γιάννης Νιάρρος στον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής και Δημήτρης Ήμελλος συνθέτουν το εκπληκτικό κάστ του φιλμ ενώ η Zωζώ Σαπουντζάκη εμφανίζεται σε ρόλο-έκπληξη.

Όσον αφορά στην ακριβή υπόθεση; Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα.

Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με την ταινία «Ο Νοτιάς» – Η πολυαναμενόμενη συμπαραγωγή του OTE TV appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα