Χωρίς ράλλυ Ακρόπολις το 2014; Δεν υπάρχει στο καλεντάρι του WRC!

Θα περιλαμβάνεται ή όχι το ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014; Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου λέει πως δεν έχει λάβει ακόμη οριστικές αποφάσεις. Έχει όμως στα χέρια της ένα πρώτο ημερολόγιο για το 2014 χωρίς τον εθνικό μας αγώνα.

Χωρίς το Ράλλυ Ακρόπολις (το 60ο) κατατέθηκε το πρώτο ημερολόγιο του WRC

στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου για την επόμενη χρονιά. Πάντως η FIA μέσω του rally director Jamo Mahonen λέει πως δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση για το νέο αγωνιστικό ημερολόγιο.

«Οι Έλληνες διοργανωτές έχουν εργαστεί σκληρά για να συγκεντρώσουν υποστήριξη για αυτό που υπόσχονται πως θα είναι ένας πολύ καλός αγώνας την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Φινλανδός και πρόσθεσε: «Όλοι γνωρίζουμε για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και απλά παρουσιάζουμε προτάσεις. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί. Έχουμε το πρώτο ημερολόγιο τώρα και είμαστε στο στάδιο της διαμόρφωσης του. Ότι και να γίνει σας θυμίζουμε ότι αυτό είναι μια μεταβατική περίοδος, δεν ψάχνουμε για ριζικές αλλαγές».

Πάντως όσες διοργανώσεις είναι στο πρώτο πρόγραμμα του 2014 έχουν υπογράψει ήδη τη συμφωνία με τον promoter.

Στη... σειρά για μία θέση στο WRC περιμένουν η Πολωνία, η Ρωσία η Κίνα η Αφρική και η Βραζιλία, ενώ πολλές ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαμαρτύρονται για την αύξηση στο παράβολο συμμετοχής της διοργάνωσης (σχεδόν διπλάσιο). Στις διαμαρτυρίες πρωτοστατεί η Σουηδία η οποία μάλιστα απειλεί να μην συμμετάσχει στο θεσμό του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα