Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης από το Άργος – «Θέλω μόνο να σωθεί»

Η τραγική φιγούρα της μητέρας της Ασπασίας από το Άργος, η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πατέρα της, στέκεται μέρα νύχτα, έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται το νεαρό κορίτσι.

«Θέλω μόνο να σωθεί. Τίποτα άλλο. Να σωθεί η Ασπασία μου» είναι τα λόγια της μητέρας, τα οποία επαναλαμβάνει σε συγγενείς και γιατρούς και περιμένει πως και πως τις λίγες εκείνες στιγμές, που οι υπεύθυνοι την αφήνουν να βρίσκεται στο προσκεφάλι της ανήλικης κόρης της.

Στο πλευρό της, στέκεται διαρκώς η αδερφή της, καθώς και μερικοί ακόμη συγγενείς, ενώ ενημερώνεται

για την πορεία της υγείας της Ασπασίας. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Έθνος της Κυριακής» η κατάστασή της κοπέλας παραμένει κρίσιμη, ωστόσο, οι γιατροί παρουσιάζονται αισιόδοξοι.

Όπως δηλώνουν, περιμένουν να αντιμετωπιστεί το οίδημα στον εγκέφαλο (κάτι που θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες ακόμη) και στη συνέχεια θα υπάρξει επέμβαση για να αφαιρεθούν οι βολίδες. Τότε, αναμένεται να συνέλθει.

Η 17χρονη παραμένει σε καταστολή και έχει ρυθμιστεί να μην σε βρίσκεται σε πολύ βαθύ ύπνο, ώστε ούτε να αισθάνεται πόνο, αλλά και να μπορεί ο οργανισμός της να αντιδρά καλύτερα στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα