Χέρι-χέρι ο Τζόνι Ντεπ με τον νέο του έρωτα σε live των Rolling Stones

Ήταν Ιούνιος του 2012, όταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιών. Ο λόγος για τον Τζόνι Ντεπ και τη Βανέσα Παραντί, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους ξεκαθάριζαν ότι χώρισαν, αλλά παραμένουν φίλοι. Τότε όμως την εμφάνισή τους και οι φήμες ότι ο 49χρονος star του Χόλιγουντ είχε βρει αλλού τον έρωτα.

Στα μάτια και το σώμα της συμπρωταγωνίστριάς του στη ταινία «The Rum Diary» Άμπερ Χερντ. Μάλιστα οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο Ντεπ ήταν τόσο ερωτευμένος, που της έκανε όλα τα χατίρια, ενώ της αγόρασε και ένα μικρό νησί. Όσο για την 27χρονη πανέμορφη, αλλά bisexual ηθοποιό; Έμοιαζε να περνάει καλά μαζί με τον Ντεπ, αλλά ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» μαζί με μια σέξι γυναίκα και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι είχε παρατήσει τον star.

Τελικά αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν, καθώς Ντεπ και Χερντ πήγαν παρέα σε μια VIP συναυλία των Rolling Stones και πιασμένοι χέρι-χέρι έδειχναν να διασκεδάζουν. Μάλιστα τα ρεπορτάζ λένε ότι έκανε τα πάντα για να την κερδίσει πίσω – μέχρι και μπαρ της έφτιαξε! Τι κάνει ο άνθρωπος όταν είναι ερωτευμένος;

Keywords
Τυχαία Θέματα