Χάος στην Αττική με τις πρώτες βροχές – Έκλεισαν Πειραιώς και Συγγρού

Με βροχές και καταιγίδες «ξύπνησε» σήμερα η Ελλάδα καθώς ο κυκλώνας «Κλεοπάτρα», που άφησε πίσω του 18 νεκρούς στη Σαρδηνία, έφτασε και στη χώρα μας, ευτυχώς αρκετά εξασθενημένος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, η ισχυρή καταιγίδα που χτύπησε τις πρωινές ώρες την πρωτεύουσα είχε ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση υδάτων σε κεντρικού δρόμους της Αθήνας και το αναγκαστικό κλείσιμο τους προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Στην Αττική

βρέχει από νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε λίμνες, ενώ έντονα είναι και τα κυκλοφοριακό προβλήματα σε πολλούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Κλειστή ήταν η Πειραιώς και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Χαμοστέρνας, λόγω της βροχόπτωσης η οποία άνοιξε τελικά λίγο μετά τις 09:30. Επίσης, κλειστό είναι το ρεύμα προς Αθήνα της Λεωφόρου Συγγρού, στην υπόγεια γέφυρα στο Δέλτα Φαλήρου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων. Οι οδηγοί, πάντως, υποφέρουν σήμερα λίγο περισσότερο στο δρόμο εξαιτίας της βροχής.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι, ενώ τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι, ωστόσο, την Πέμπτη το απόγευμα έως την Παρασκευή ένα άλλο χαμηλό θα δημιουργηθεί στην περιοχή της χώρας μας, οπότε και ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα ανάλογο -με μικρότερες όμως εντάσεις- καιρικό σύστημα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα