Χαμός ξανά στο ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλος: Όλοι τα βάζετε μαζί μου

Επίθεση στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ έκαναν στελέχη του κόμματος. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Θάνος Μωραϊτης άσκησαν δριμύτατη κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο που τους κατηγόρησε για συνωμοσίες.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Βενιζέλου στους δημοσιογράφους. Μόλις έκλεισαν οι πόρτες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών είπε στον πρόεδρο του

ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα υπολειτουργεί, ότι δεν έχει σχέδιο και έχει απομακρυνθεί από την κοινωνία. Τότε ήταν που ο κ. Βενιζέλος πήρε τον λόγο και μίλησε «συνωμοσίες». «Όλοι βάλλετε εναντίον μου», είπε.

Εκείνη την στιγμή τον λόγο πήρε η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Έφη Χριστοφιλοπούλου και υπερασπίστηκε τον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας πως αυτή δεν είναι εικόνα κόμματος και μονίμως υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν. Το πινγκ - πόνγκ δεν σταμάτησε εκεί γιατί τον λόγο πήρε ο Θάνος Μωραΐτης.

Ο ίδιος είπε πως δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα κόμμα όπου το μόνο που κυριαρχεί είναι μία άποψη και δεν γίνονται ανεκτές οι άλλες γνώμες: «Κάποιοι θέλουν το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει ένα μικρό κόμμα, για να υπάρχει μόνο μία άποψη. Συνωμοσίες κάνουν οι καλικάντζαροι και η πέμπτη φάλαγγα».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κασσής υποστήριξε ότι το κόμμα έχει διαλυθεί και ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη. Ο κ. Κασσής είπε πως ο γραμματέας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του επειδή είναι ευρωβουλευτής και τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Επίσης κάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Από την άλλη πλευρά...

«Όλα απαντήθηκαν και είναι όλοι συσπειρωμένοι σαν μια γροθιά», ανέφεραν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο newsit.gr. Μεταφέροντας το κλίμα της συνεδρίασης είπαν πως «όλοι δίνουμε αυτήν τη στιγμή τη μάχη για την τριήμερη συζήτηση».

Για τα διαδικαστικά ζητήματα αναφορικά με την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει την Παρασκευή ενώ εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτης Ρήγας. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Γιάννης Κουτσούκος.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Χαμός ξανά στο ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλος: Όλοι τα βάζετε μαζί μου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα