Χαμηλές πτήσεις για το JOY και τη Ράνια Θρασκιά – Ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής;

Ανησυχία και προβληματισμός για την πορεία της εκπομπής JOY, έχει προκληθεί στους ιθύνοντες του καναλιού του Αnt1, καθώς από την πρεμιέρα της Ράνιας Θρασκιά στις 14 Φεβρουαρίου, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του τηλεοπτικού σταθμού και της παραγωγής, σημειώνοντας χαμηλές πτήσεις.

Η αλήθεια είναι, ότι η εκπομπή από τη γέννηση της, δεν λέει να στεριώσει στα κανάλια που έχει προβληθεί, αλλά

και οι αντικαταστάσεις στις παρουσιάστριες, ήταν περισσότερες από τις μετακομίσεις του JOY. Η εκπομπή ξεκίνησε από τον ΣKAΪ, μεταφέρθηκε στο Mega για να καταλήξει στον Αnt1 με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

Στις αρχές του 2016 και μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου, μπήκε πάλι στη διαδικασία αναζήτησης νέας παρουσιάστριας, καθώς η Δούκισσα Νομικού, λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να συνεχίσει στο τιμόνι της παρουσίασης του JOY.

Έτσι στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Ράνιας Θρασκιά για να αναλάβει την παρουσίαση του κόνσεπτ, που αν και δεν είναι το προϊόν που θα χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση, ωστόσο έχει εμπορικό και διαφημιστικό ενδιαφέρον.

Η Ράνια Θρασκιά φάνηκε, ως η ιδανική λύση για την ανάληψη του JOY, αφού το χαμηλό προφίλ της, η απουσία της από την τηλεόραση και η οικογενειακή της κατάσταση θεωρήθηκε πιο προσιτή στο γυναικείο κοινό, που στοχεύει το συγκεκριμένο κόνσεπτ εκπομπής.

Ωστόσο, στον ένα μήνα που παρουσιάζει την εκπομπή, τα νούμερα παραμένουν χαμηλά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανησυχία για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του JOY και η εταιρεία παραγωγής εχθές πραγματοποίησαν σύσκεψη ρίχνοντας προτάσεις στο τραπέζι, για να ανανεώσουν την εκπομπή και να κάνουν τονωτικές ενέσεις, προκειμένου να ανακάμψει σε τηλεθέαση. Μία από τις ιδέες που προτάθηκε, ήταν να γυρίσει η εκπομπή από μαγνητοσκοπημένη σε live, κι αυτό γιατί η Ράνια Θρασκιά έχοντας την εμπειρία του ζωντανού προγράμματος θα μπορούσε να ανταποκριθεί καταπληκτικά.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν σήμερα να πραγματοποιείται και πάλι σύσκεψη για να δουν όλες τις πιθανές τροποιήσεις για την ενίσχυση το JOY. Για αλλαγή παρουσιάστριας δεν τίθεται θέμα, η Ράνια Θρασκιά συνεχίζει κανονικά, ούτε προβλέπεται το σενάριο «κοψίματος» του JOY.

Το ToraTora.gr, μετά τις τελευταίες εξελίξεις για αλλαγές στο συγκεκριμένο προϊόν, επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό του Αnt1 και το κανάλι διέψευσε το σενάριο να προβληθεί το JOY ως ζωντανό πρόγραμμα, καθώς το πρότζεκτ του είναι συγκεκριμένο και δεν αλλάζει.

Το σίγουρο είναι, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το κανάλι να συνεχιστεί η εκπομπή, οπότε αναμένουμε να δούμε τις τροποποιήσεις που θα ενισχύσουν το JOY.

The post Χαμηλές πτήσεις για το JOY και τη Ράνια Θρασκιά – Ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμηλές, JOY, Ράνια Θρασκιά – Ποιο,chamiles, JOY, rania thraskia – poio