Γυναίκα ξερίζωσε τους όρχεις του συζύγου της επειδή δεν της έδωσε λουλούδια και δεν έκανε δουλειές στο σπίτι!

Αμόκ έπαθε μία γυναίκα από τη Ρουμανία με τον άνδρα της που έκανε το ολέθριο λάθος να μην την βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού.

Η 40χρονη Μαρινέλλα Μπενέα εξοργίστηκε με τον Ιονέλ Πόπα επειδή δεν της προσέφερε λουλούδια την Ημέρα της Γυναίκας και δεν τη βοήθησε στις δουλειές του σπιτιού, και αποφάσισε να του ξεριζώσει τους όρχεις!

Ο 39χρονος από τη Vaslui, στα βορειοανατολικά της χώρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σκισμένους τους όρχεις του μετά τη βάναυση επίθεση της γυναίκας του. Η 40χρονη άρπαξε τους όρχεις του και τους τράβηξε με δύναμη

με αποτέλεσμα ο σύζυγος της να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.

Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης για την αποκατάσταση της ζημιάς, παραμένει σε σταθερή κατάσταση. Μετά το περιστατικό η 40χρονη είπε ότι δεν ήξερε ότι έχει τόση δύναμη και πως ο άντρας της άξιζε αυτό που έπαθε.

«O Ιονέλ έπινε κρασί και γύρισε σπίτι μεθυσμένος. Όταν είναι μεθυσμένος αλλάζει. Όλη νύχτα με ανάγκασε να έχω ανοιχτή τη φωτιά επειδή κρύωνε και το έκανα για να μη μαλώσουμε. Το πρωί τράβηξα τις κουρτίνες και του είπα να βγει έξω και να κάνει καμιά δουλειά ή τουλάχιστον να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά άρχισε να φωνάζει πως δεν δικαιούμαι να του δίνω εντολές. Του είπα ότι δεν είναι άντρας και άρπαξα τους όρχεις του. Δεν ήταν λάθος μου που τραβήχτηκε και συνέβη αυτό. Σκέφτηκα ότι με λίγο πάγο θα λυνόταν το πρόβλημα αλλά επέμεινε να καλέσουμε ασθενοφόρο. Ήταν πολύ ενοχλημένος», είπε η Μαρινέλλα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 15 χρόνια και έχει έναν γιο. «Ο άνθρωπος είχε μια σοβαρή ανοιχτή πληγή. Μας είπε ότι η σύζυγός του, του είχε επιτεθεί επειδή δεν της έδωσε λουλούδια για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», δήλωσε ο διασώστης Aurora Popa.

Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές και η Μαρινέλλα δεν συνελήφθη.

The post Γυναίκα ξερίζωσε τους όρχεις του συζύγου της επειδή δεν της έδωσε λουλούδια και δεν έκανε δουλειές στο σπίτι! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα