Χαμηλές πτήσεις για την πρεμιέρα του «Dancing with the stars 5»

Η πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Dancing with the stars» είναι γεγονός αλλά από όσο φάνηκε από τους πίνακες τηλεθέασης το κοινό δεν την περίμενε με ανοιχτή αγκαλιά.

Περίπου, στις 21.15, το σόου χορού έκανε την πρώτη του επίσημη με μία εντυπωσιακή έναρξη όπου τα ζευγάρια έκαναν ένα ποτ πουρί από χορούς ενώ λίγο αργότερα η Δούκισσα Νομικού καλησπέρισε το κοινό. Η συνέχεια της εκπομπής δεν είχε σχεδόν καμία έκπληξη, αν εξαιρέσει κανείς το ότι ένας ακόμα κριτής,

ο Λάκης Γαβαλάς, προστέθηκε στην παρέα.

Οι τηλεθεατές, φειδωλοί για πρεμιέρα, χάρισαν στο σόου το 25,9% στο σύνολο και το 23,5% στο δυναμικό κοινό. Νούμερα όχι και τόσο ικανοποιητικά για ένα δυνατό χαρτί του σταθμού. Μεγάλος αντίπαλος του «Dancing with the stars» ήταν το μουσικό σχολείο του Mega, «Music school», με μία παλιά γνώριμη για το σόου του Ant1, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το τελευταίο κατάφερε να συγκεντρώσει 19,4% στο σύνολο και 17,5% στο κοινό 15-44, νούμερα που στοίχισαν στο σταθμό του Αμαρουσίου.


Οι χλιαρές ατάκες & τα χωρίς ενδιαφέρον πρόσωπα

Αν και η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στα καλύτερά της, με εμφανώς ανανεωμένη διάθεση και μεγαλύτερη ευφράδεια λόγου, δεν κατάφερε να κάνει το κοινό να ξεχάσει την ανιαρή κριτική επιτροπή. Και λέω ανιαρή αφού ο Γιάννης Λάτσιος έχει χάσει κάτι από την περσινή του δυναμική στις κριτικές και τις ατάκες. Η μόνη στιγμή, για την ακρίβεια, που θυμήθηκε τον παλιό κακό του εαυτό ήταν κατά τη διάρκεια κριτικής του ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη. Αλλά μία στιγμή τι να σου κάνει Γιάννη μου στα νούμερα! Καινούργιο πρόσωπο είχαμε και στα παρασκήνια της εκπομπής. Ο Κώστας Μαρτάκης αντικατέστησε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένος και μαγκωμένος χωρίς να ξεστομίζει κάποια ατάκα άξια συζήτησης και σχολιασμού. Ας κάνουμε focus, όμως, και στους συμμετέχοντες. Είχαμε πει από την αρχή ότι οι celebrities που θα συμμετάσχουν δεν κρύβουν κάτι το ιδιαίτερο! Γεγονός που αποδείχτηκε.

Σε μία σχετικά ανιαρή βραδιά οι μόνοι που έδωσαν το στίγμα τους ήταν η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, που χόρεψε σαν μία νέα Φουρέιρα, η ολυμπιονίκης Μπορφούλα Ντώνα, που τερμάτισε πρώτη, ενώ μεγάλη αποκάλυψη ήταν τόσο ο Χρήστος Σπανός όσο και ο Θάνος Πετρέλης που το προσπάθησαν πολύ, χωρίς κόμπλεξ και άγχος. Αντικείμενο σχολιασμού, τέλος, έγινε για μία ακόμα φορά η «όλο γλύκα» Μαρία Ηλιάκη, που δεν λέει να ξεφορτωθεί από πάνω της την «κρυάδα» ούτε κατά τη διάρκεια της χορογραφίας της.

The post Χαμηλές πτήσεις για την πρεμιέρα του «Dancing with the stars 5» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα