«Χάδι» η ποινή της UEFA στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών

Με σφραγισμένη την θύρα 4 του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League ως ποινή για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος του Γιαγιά Τουρέ.

Η ποινή αποφασίσθηκε ύστερα από προσφυγή της Μάνστεστερ Σίτι στην UEFA, έπειτα από τις φραστικές και ρατσιστικές επιθέσεις κατά των παικτών της στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έλαβε

χώρα στο Κίμκι Αρένα στις 23 Οκτωβρίου. Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία σήμερα και προειδοποίησε την ομάδα πως σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων κρουσμάτων οι ποινές θα είναι πολύ αυστηρότερες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της UEFA είχε ως εξής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA λαμβάνοντας υπ'οψιν την προσφυγή της Μαντσεστερ Σίτι για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποφάσισε το σφράγισμα της θύρας 4 του Σταδίου Κίμκι για τ το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας». Η τιμωρία αφορά το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στις 27 Νοεμβρίου.

Τέλος, στην ανακοίνωση της η UEFA συμπληρώνει: « Η μάχη ενάντια στον ρατσισμό είναι πρωταρχικής σημασίας για την UEFA. Όλα τα φαινόμενα βίαιης και ρατσιστικής συμπεριφοράς θα τιμωρούνται αυστηρά σύμφωνα με τους κανονισμούς».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα