Μπουτάρης στο koolnews.gr: «Όχι» στις παρελάσεις, «ναι» δήμαρχος για άλλα 4 χρόνια

Την αντίθεσή του με το θεσμό των παρελάσεων εξέφραζε για μια ακόμα φορά σε πηγαδάκια το μεσημέρι της Τρίτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης κατά μήκος της νέας παραλίας, ο κ. Μπουτάρης έκανε δηλώσεις, στις οποίες υπογράμμιζε πως εξακολουθεί να είναι αντίθετος με το θεσμό των παρελάσεων, συμμετέχει όμως τύποις μιας και το επιτάσσει ο θεσμικός του ρόλος.

Σε συνομιλία με το koolnews.gr, ο κ. Μπουτάρης

επαναβεβαίωσε την άποψή του για τις παρελάσεις, ενώ στη συνέχεια έγινε και η σχετική κουβέντα για την υποψηφιότητά του για ανανέωση της θητείας του στο δήμο.

Σε αυτή ο κ. Μπουτάρης εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος σημειώνοντας με ένα αδρό χαμόγελο πως «τα γκάλοπ με δείχνουν μπροστά, θα δούμε».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι εισπράττει από τον κόσμο, εκεί το χαμόγελο μεγάλωσε και ο Δήμαρχος είπε πως «εκεί τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του koolnews.gr, ο κ. Μπουτάρης έχει καταφέρει να επανασυσπειρώσει τις δυνάμεις του, οι οποίες το τελευταίο διάστημα διακατέχονταν από φυγόκεντρες τάσεις, και να περάσει με σαφήνεια μπροστά από τον κ. Καλαφάτη.

Έτσι, ο νυν Δήμαρχος φαίνεται πως διατηρεί ένα πολύ σαφές προβάδισμα έναντι του ανθυποψηφίου του, το οποίο κινείται σταθερά σε διψήφια νούμερα, κάνοντας έτσι το έργο του Σταύρου Καλαφάτη ιδιαίτερα δύσκολο.

Φωτογραφία: MOTIONTEAM

Keywords
Τυχαία Θέματα