Κωνσταντίνα Χριστοπούλου: «Δεν νομίζω πως θα ξαναπήγαινα στο The Voice»

Είναι ευχαριστημένη η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου από την εμφάνιση της στο The Voice; Θα ξαναπήγαινε;

«Το The Voice ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και πολύ διαφορετική από οτιδήποτε έχω κάνει ως τώρα! Το χάρηκα πολύ και είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου παρά το άγχος και την ένταση. Δε νομίζω πως θα ξαναπήγαινα για το λόγο ότι κατάφερα να φτάσω μέχρι τα battles την πρώτη φορά και για μένα ήταν πολύ σημαντικό!» τόνισε

στο neopolis.
-Ο Μιχάλης (Stavento) ανέφερε ότι θα συνεργαστείτε σίγουρα στο μέλλον! Να περιμένουμε τραγούδι σύντομα;
«Πράγματι το είπε αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρω το οτιδήποτε! Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά και να συνεργαστώ όντως με τον Μιχάλη γιατί τον εκτιμώ πολύ και ως "μέντορα" και ως καλλιτέχνη!»
-Θεωρείς ότι γενικά πρέπει να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε νέα ταλέντα που αγαπάνε το τραγούδι;
«Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε άτομα που το αξίζουν και έχουν ταλέντο. Και αυτό ισχύει για τον οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο. Δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο θετικά λόγω της κρίσης στην οποία βρισκόμαστε αλλά θεωρώ πως όταν κάτι το θέλεις πολύ αξίζει να προσπαθείς γι αυτό συνεχώς μέχρι να σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία!»
-Θες να ασχοληθείς καθόλου με την ψυχολογία στο μέλλον;
«Η ψυχολογία είναι ένας τομέας που μου άρεσε ανέκαθεν πάρα πολύ. Θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτό παράλληλα με τη μουσική, ελπίζω να καταφέρω και να τα συνδυάσω!»
-Σε τρομάζει η ανταγωνιστικότητα και συχνά η αδικία που κυριαρχεί στο χώρο;
«Ναι, είναι μια κατάσταση που συχνά με αγχώνει και πολλές φορές με έχει στενοχωρήσει. Πιστεύω παρ όλα αυτά, πως αν πιστεύεις στον εαυτό σου τότε θα πιστέψουν και οι άλλοι σε 'σένα και κάποια στιγμή και θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις!»
-Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες πιο πολύ να συνεργαστείς;
«Ήθελα πάντα να τραγουδήσω με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και είμαι πολύ χαρούμενη που το κατάφερα! Από έλληνες καλλιτέχνες θαυμάζω πολύ τον Αλκίνοο Ιωαννίδη οπότε θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον! Και φυσικά το αυτονόητο ...με τον μέντορα μου στο The Voice Μιχάλη των Stavento!»

Keywords
Τυχαία Θέματα