Μπορούσε την νίκη ο ΠΑΟΚ – Συντριβή για Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Τούμπα, και έδειξε ότι ανεβαίνει επίπεδο σιγά σιγά. Ο Αστέρας Τρίπολης άντεξε για μισή ώρα απέναντι στην Σάλκε, η οποία έπαιξε όσο ήθελε να διέλυσε τους Αρκάδες με 4-0.

Ο ΠΑΟΚ πήρε "χρυσό" βαθμό απέναντι στην Ντόρτμουντ και αν δεν ήταν ένας τραγικός υπολογισμός του Όλσεν ο «Δικέφαλός του Βορρά» θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη. Καλύτεροι οι Γερμανοί, που έδειξαν και

στο ελληνικό κοινό ότι είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά και να φτάσει ακόμα και στον τελικό του Europa League.

Οι Γερμανοί από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν το έλεγχο του αγώνα βάζοντας στον ΠΑΟΚ στα καρέ του, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην μια και μοναδική επίθεση που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε το γκολ με τον Μακ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους "ασπρόμαυρους" να αμύνονται συνεχώς, όμως δέχθηκαν ένα χαζό γκολ από τον Κάστρο. Την στιγμή που οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να κάνουν τελική προσπάθεια.

Δεν έλειψαν τα επεισόδια

Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι προκλητικοί οπαδοί της Ντόρτμουντ άναψαν δεκάδες φωτοβολίες τις όποιες όμως δεν τις κράτησαν στα χέρια τους, αλλά τις πετούσαν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η κατάσταση ξέφυγε καθώς είχαμε συμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ Τα αίματα άναψαν καθώς είχαμε την επέμβαση της Αστυνομίας με τα επεισόδια να είναι πολλά. Μετά από ένα 10λεπτό τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ένταση υπήρξε και μετά το τέλος του ματς. Οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Θύρα 4 βγήκαν κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς αυτούς της Ντόρτμουντ. Άνδρες ασφαλείας του γηπέδου και ΜΑΤ βρέθηκαν άμεσα στο σημείο αυτό για να αποτρέψουν τα χειρότερα από αυτήν την εισβολή των οπαδών που έφτασαν μέχρι και δίπλα στον αγωνιστικό χώρο! Αρκετοί βρέθηκαν και μέσα στο γήπεδο με διάθεση για ξύλο!

Παράλληλα όμως οι οπαδοί του δικεφάλου του Βορρά που δεν μετείχαν στα επεισόδια αποδοκίμασαν εκείνους που τα προκάλεσαν με συνέπεια να υπάρξει και ένταση μεταξύ τους!

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατέρρευσε σε ένα τέταρτο ο Αστέρας

Από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό πως τις δύο ομάδες τις χώριζε διαφορά ποιότητας, που αποτυπώθηκε και στο γήπεδο. Ωστόσο στο ματς με την Σάλκε στην Γερμανία ο Αστέρας Τρίπολης αποδείχθηκε κατώτερος του αναμενόμενου και έχασε αρκετά εύκολα και δίκαια με σκορ 4-0. Τρία γκολ ο Ντι Σάντο σε ένα διάστημα 15 λεπτών και ένα ο Χούντελααρ με τους Γερμανούς να έχουν και δοκάρι. Οι Αρκάδες τώρα θα τα παίξουν όλα για όλα στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ.

Τα αποτελέσματα των ομίλων:

1ος όμιλος

Σέλτικ-Φενέρμπαχτσε 2-2
Μόλντε-Άγιαξ 1-1

2ος όμιλος

Λίβερπουλ-Σιόν 1-1
Ρούμπιν Καζάν-Μπορντό 0-0

3ος όμιλος

ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ 1-1
Κράσνονταρ-Καμπάλα 2-1

4ος όμιλος

Λέγκια-Νάπολι 0-2
Μπριζ-Μίντιλαντ 1-3

5ος όμιλος

Ντιναμό Μινσκ-Ραπίντ Βιέννης 0-1
Βιγιαρεάλ-Πλζεν 1-0

6ος όμιλος

Μπράγκα-Γκρόνιγκεν 1-0
Μαρσέιγ-Λίμπερετς 0-1

7ος όμιλος

Ρόζενμποργκ-Ντνιέπρ 0-1
Λάτσιο-Σεντ Ετιέν 3-2

8ος όμιλος

Μπεσίκτας-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1
Λοκομοτίβ Μόσχας-Σκεντερμπέου 2-0

9ος όμιλος

Μπελενένσες-Φιορεντίνα 0-4
Βασιλεία-Λεχ Πόζαν 2-0

10ος όμιλος

Μονακό-Τότεναμ 1-1
Γκουαραμπάγκ-Άντελεχτ 1-0

11ος όμιλος

Σπάρτα Πράγας-ΑΠΟΕΛ 2-0
Σάλκε-Αστέρας Τρίπολης 4-0

12ος όμιλος

Άουγκσμπουργκ-Παρτιζάν 1-3
Άλκαμαρ-Μπιλμπάο 2-1

The post Μπορούσε την νίκη ο ΠΑΟΚ – Συντριβή για Αστέρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα